Followers

21 Feb 2015

RESEPI : Popia Goreng Isi Ketam



Ari ni Makbed nak kongsi satu resepi Mudah dan Selamat.

Popia Goreng Ketam Berjalan Lurus. 

HAHAHAH.

Boleh cuba sekarang kalau suma barang dah ada.



Bahan-Bahan yang diperlukan adalah:

10 batang crabstick
10 keping kulit popia 
minyak untuk menggoreng


Cara-caranya:

1- Crabstick celur sikit dengan air panas. Tu memang tabiat aku kalau dengan frozen food ni. 
2 - Balut la crabstick tu dengan kulit popia. MAcam buat popia tuh...
3 - Goreng dalam minyak panas... Sampai masak. 




TARAA!!!!

 
 
 
 Kalau cam gini pun kata susah lagi, aku pun taktau nak cakap hape dah. 
Sedap dihidangkan bersama kopi kecayangan ramai, HKCC. 
Terangkat wa cakap lu.


Ni je sempat tulis. 


Ada gi resepi. 
NAnti aku share lagi ek.


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram