Followers

7 Aug 2014

This Eid Mubarak We Took A Lot of Selfies.


 Assalamualaikum,


Hey People,

I could not help myself not apologizing for not being writing in such a long time. 
Life does hurt, ok!

But I am moving on. Moving forward. 


Before writing more, I would like wish you

Eid Mubarak!!!


Selamat Hari Raya Aidil Fitri 
Maaf Zahir Batin.



It is month of August. 
The month I normally celebrate with joy. 
It is my birth month. 
I always believe or want to believe that most people born in August are the most brilliantly awesome walking human being on earth. 

I am dead serious!



It is also my anniversary month. 
It was.


Well, told ya life is hurt . 


I learned from Karim Metwaly in one of his You Tube saying

"Don't celebrate your birthday. You stay younger that way!"


OK!


HAhahaha...



Funny indeed. 



More fun celebrating raya this year compared to years before. 
My siblings were all there. We gathered even Abah has no cuti this time. What to do ....
So, no raya in hometown this year. Instead we all went to Kuantan and did the best celebration there. 

Tak pi mana pun. 
Memang duduk rumah saja. 
Masak... makan... MAsak..MAkan. 
Eat..and eat a lot. 
Don't worry. I gained 2 kilos only. HAHAHAH!


Oh.We did something new this year.
We took a lot of selfies!!!

And Abah also dah pandai selfie, hokehhh. 




Here are some of my Eid pictures for you to see







Selfie-malfunctioned!



I love this one





The eldest always the cutest, kan?


Why Raya this year is more fun?

Reason 1: I am celebrating raya without the need to apply annual leave. 
Reason 2: I went for balik kampung 3 days earlier from hari raya and habih cuti 4 days after orang lain semua dah balik raya. Walaweh!!
Reason 3: I can wear black on raya. Selalunya semua nak warna-warni. Somehow Abah suka warna hitam plak. TAhun ni,gambar family semua nampak hensem. 
Reason 4: I am mentally-sane and physically fit for this raya. Sebelum ni, fuh... Letih jiwa seyhhh~
Reason 5 - Doing your own business and getting decent pay by doing it gave you the liberty to avoid traffic. Perghhh.. Aman rasanya balik raya awal dan bila org lain sibuk mengharungi jem, aku plak sedang berehat sambil kunyah samprit. Hewhewhew... 



 We welcomed our good friends...


Ikhwan Khan , Fiza Fazira

 Yes... The newly-wed , Wan Gumox and Fiza , satu keluarga besar datang menziarah aku di rumah Abah di Kuantan. Terharu rasa hati ini.

Di malam raya, aku jenjalan kat depan UTC Kuantan, tempat keramat Kiki taboh keta Uncle Sim ngan stereng lock tu...  Aku dgr nama aku berkumandang di udara...

"Makbed!!!!!" 

Toleh kiri kanan...

Fiza rupanya yang panggil.
Ingatkan raya jejauh ni, takde le jumpa sapa-sapa. 
HEHEH...
Tak jugakkk...~


 Dan mereka ini datang pada Raya Kedua


Wan Kering


 Beroleh rezeki mereka makan laksa. 



Thanks a lot friends yang datang menjengah. 
Masing-masing lama tak tengok ONi dan Wawan. 
Kalau anda masih ingat, kedua-dua Wan ini pernah menjaga Oni beberapa kali.

"KO jangan nakal Oni. Acik ni cebok berak kau tahu!" ugut Si Kering. 

"Yelaaa...." balas ONi sambil muncung mulutnya. 
Udah memang dari dalam perut kot Oni dok dengar suara depa-depa ni je. 


Alhamdulillah, masing-masing sudah ada life sendiri. 
May Allah's blessing always upon them. 



 A pic of us for this Eid. 



Salam Aidilfitri.

Makbed mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap. 
Sesungguhnya, mata pena lebih tajam dari lidah.
Andai ada terkasar kata, maaf terlebih dulu saya pinta.
Salam HAri Raya. 


Yang masih belum berinsurans, atau nak tanya pape pasal polisi sedia ada, boleh terus Wasap Makbed di 0172479294. 

Thanks. 





Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram