Followers

8 Dec 2014

SAYA SEDANG HAPDET BLOGLIST.



Kambing Bebiri mai melompat sementara ampa semua nak melelapkan mata.



Cadangnya aku nak mekap sikit rupa paras blog ni. 
Dah tua-tua ni, malas pulak nak menyemakkkan wajah blog dengan memacam gambo. 
CUkuplah si Biri-Biri ni aje teman korang membaca, kan?


Aku nak update Blog List aku. 
Sapa yang dah tak berapa nak aktif , aku akan remove dari blog list. 
So, aku nak habaq kat kengkawan yang mana yg aku selalu follow tapi skang tukar url blog dia, silalah mai komen kat bawah tu dan bagi lirik alamat blog korang yang baru. 
Boleh la aku follow dan kembali jadi dead blog walkers. 

Keh!

Dan utk bloglist lak, buleh tengok ka tepi nun. 
Nama-nama rakan karib still ada. 
Sapa yang nak join dok dalam bloglist, meh la tolong sat bagi link. 

Skang dah ada Google Plus. Aku masih lagi tak mahir Google Plus tuh.
TApi tetau je follower sampai beratus. 
Apsai ek?
Aku ada wat salah pape ke yang orang tengok sampai mcm tu?
Ngeee~


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram