Followers

28 Nov 2014

nak tulis apa laaa?


Assalamualaikum para readers, blog walkers dan teman-teman lain yang menunggu Kambing Biri-Biri Makbed datang menceriakan hari korang.


Hiks..



TErlebih dahulu, aku minta maaf bebanyak. LAma sangat weh tak menulis. Nak kata takdak mood - BUKAN.
Ada ja mood tu.
Cuma emosi tu terlampau 'warna-warni' sangat so, aku tangguhkan dulu sebarang penulisan. Banyak hati nak kena jaga. TApi, hati AKU lah yang paling kena jaga terutamanya.



LAst entry,adalah entry Dari Bawah Pedang ke Secangkir Kopi.
Terima kasih pada yang sudi singgah baca. Ada yang berulang-kali singgah kat entry ni.
Ada yang tinggalkan komen.
Ada yang maki-maki pun ada.
PAling best komen yang cakap "sword barrier tu tak menjana ekonomi kerajaan lansung..."

HAHAHAHA..

Betui sangat kata orang tu.
Aku suka.


Tapi, kau tu menjana sangat ke ekonomi negara kau ?
KAlau kau takde pun, tak muflis kerajaan ni. Okeh.

SO, nak komen tu, biar bijak. 


Tu je la nak kata..

AHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAH~


 Dah jadi jahat kat situ..kan?



****


AKu tapis dulu apa aku nak tulis nanti.
Malam ni mungkin takde apa nak buat.
Dah nak abih tahun dah kan?

Cepatnyeeee masa berlalu.

Dan aku tak sesabar menanti tahun 2014 ini segera berlalu.
Tahun 2014 adalah tahun penuh ujian.


Semoga Allah mudahkan urusan kita semua.
Jumpa lagi di lain tulisan, Insyaallah.



Nak tulis pasai apa ekk???


AHHAHHAHAH~

sengal dot com toi.










Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram