Followers

11 Jun 2014

MARI BUKAK PINTU HATI KITA DENGAN BACA ENTRY NI DULU.



Alright!


JEnuh gak aku tarik balik Kambing-Yang-Masih-Belum-Diberi-Nama ini masuk ke kandang baru. NAsib baik la Google dan Blogger sudah pun memaafkan aku gamaknya atas dosa yang aku lansung tak tahu sampai ke sudah. 
Sampai ati kome block aku sampai aku kena bukak blog baru tau! 
Sudah cukup setahun baru dia release... ada ka patut. 

Pun begitu, syukurlah sebab dari template lama aku leh amik balik Kambing Biri-Biri aku ni. 
Nengok kambing ni pun aku dah hepi benor. 
MAybe , walau pun aku malas dan ego nak ngaku, terpaksa aku aku terima hakikat yg aku memang suka kaler biru. 
Lulu mesti gumbira dgr pengakuan ni. HAHAHAHAH~

Thanks untuk adik manis yg buat template blog MAkbed yang kaler hijau tu...Makbed still simpan. 

Dan untuk perekacipta kambing kesayangan semua ni, Nurul Izzati.. kambing yg kamu buat dengan penuh kasih sayang kat aku ni nampaknya memberi impak pada emosi aku dan semua orang. So, meh kita pakai sampai bosan. 

Jenuh gak setting template baru weh. Dah tua rupanya aku. Banyak yg aku lupa. 
Kalau dulu suma orang excited nak cantikkan blog, modified itu dan ini. 
Boh rama-rama terbang melayang, siap glittering, bunga api la, bom tangan, periuk api pun ada..! 
Tapi, hakikatnya, what's inside our blog remains in people's thoughts. Kan?

I am no famous. 
BUkan cam Hamiz Jalika ... Yuyu. Oh my... I am so proud with those girls yang success dengan blog ni. Ramai lagi benornya. 

And bloggers... datang dan pergi. 
Yang kekal berjuang, perjuangannya tak mudah. 
Datang yg baru dengan ideologi yg mahu ditegakkan. 
Tinggal yang lama mempertahankan yang sahih dan batil. Chewahh~
Pun begitu, aku ucapkan tahniah buat rakan-rakan blogger lama yg masih bertahannnnn...

+Lulu caldina , +Emy Shafinaz+nadea ramly +Aliah Nuqmans dan banyak lagi rakan seperjuangan. 

Pasni korang baca jela entry. 
Beza zaman dulu dan sekarang..
Dulu aku selfie pakai laptop. Ingat tak... MAsa aku ngan penampo lalat ajaib haku tu...?
Sekarang, ada instagram. Selalu aje la selfie masuk FB. 

Oni dan Wawan sihat walafiat. 
Currently mereka sedang melepak dengan Apak mereka di Pokok Sena. Esok baru balik. 
I am taking few days off to clear my mind. Tu pasal aku berjaya pujuk kambing balik. HAHAHAH~ 
Apak ada gak wasap gambo depa kat aku tapi, tak dan nak upload masuk tipon lagi. 

 
Ate memula aku nak kemaskan lektop baik-baik sebab banyak gambo merata-rata lagi bersepahan di dalamnya. 
Keduanya, aku kena jaga lektop aku elok-elok sebab pasni kalu jahanam lagi, Inche Kitchi dah takde nak tolong repair. Kalau nak repair pun, aku kena tunggu dia balik kapal, pastu mesti kena charge punya. HAHAHAAHAHAHHAHH~ 
So, bersedialah wahai Makbed. 
Lain kali, sila belajar format lektop sendiri.
 

 OK. 
Nak pi siap sat.
Macam nak terjah Alor Setar Mall untuk tengok How To Train Your Dragon 2 dengan MakLin. 


An unedited pic taken by FaizuraSadon.

Until then. XOXO



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram