Followers

18 Jun 2014

Korang mesti stress dapat news ni.



 Ingat tak suatu ketika dulu, di zaman kita semua tak reti sefie pakai henpon memasing. 

Aku masa tu dah sibuk men'selfie'?


Tak ingat?


Sekitar tahun 2009, 2010 dan 2011...


Throwback 1





Throwback 2 : Pregnant kan Wawan masa ni.




Aku tak sedar pun sekarang selfie ni dah jadi penyakit viral. Siap ada satu apps khas untuk orang gila selfie. HEE...



Ini lagi..


INi denga pemukul lalat ajaib. heh~





Ini selfie tak bleh blah. KAlau korang jumpa lagi entry ni, kira korang mmg pembaca setia sungguh.



Oni masa ni gigi pun senget lagi. HEHE..



 Tu lah zaman aku pakai laptop ACER. 
LAptop dah rosak sebaik saja aku melahirkan Wawan. MAybe banyak sangat selfie gamaknya. 
Kendian, kita pakai ASUS pulak. Inche Kitchi belikan. 

Tapi, ASUS ni build in camera dia tak elok. 
So, lama dah la godek nak buat bagi lawa kamera dia, tapi tak boleh-boleh jugak. Sampai bertahun la takde entry selfie dalam belog. Kalau nak selfie, semua kena pakai telepon. 





Sehinggalah semalam. 
Laptop aku ni meragam minta update software. 
MEngada-ngada sampai tak recognize dah aku punya pendrive. 
MAka, aku antar le laptop nih pegi repair. 
BAik betul taukeh tu. Dah diformat balik semuanya, kendian aku bawak balik rumah. 

Tetiba aku nampak perkataan ACER CRYSTAL EYE WEBCAM kat dashboard laptop. 

LAma sungguh aku tak nampak perkataan tu. 
MAka aku pun click. 


TAu dak apa jadi?


"
"
"
"
"
"
"
"
"
'
'
"
"
"
'"




"
"
"
"






 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH!! *gelak jin sudah keluar. 




Dah boleh selfie dah~



Ajak partner sekali. Dah besar dah partner aku ni.


Dulu, selfie kat opis yang banyak lalat tu. 
Sekarang, selfie dalam opis aku sendiri - kat umah. 
JAngan heran sangat, sebab even opis peribadi aku di rumah, aku still pakai cam gini. 
Standby mode. 
Sebab, bebila masa saja sesapa boleh call aku nak jumpa. 

BAckground opis sendiri belum cantik. MAsih dalam proses dekorasi. Insyaallah, pelan-pelan aku buat nanti. 
Tapi, ada sedikit kemajuan le kan. 

Maybe pasni aku dah tak selfie pakai pemukul lalat, tetapi pakai senduk dan sudip pulak. 
Sebabnya, dapur rumah aku dekat benor dengan opis ni. HEHEHE..
MAklumlah, bekerja di rumah secara sambilan. Gitu~


Ochobot gi serbis hari ni. 
Lusa mula travel. Destinasi, JOHOR. 

 


Alhamdulillah. 

 Doakan yang baik-baik ye korang.


Opps...
Mekasih kat lengchai yang repair saya punya lektop. 
Sumpah aku jumpa ko lagi la taiko. 
Lu memang hebat. 
Tabik spring!!!


 


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram