Followers

13 Jun 2014

Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino Kini Sudah Berblog. HKCC SPREAD LOVE TOGETHER



Gigih juga ngapdet belog kala malam bulan tak berapa nak mengambang sebab hujan lebat tadi. 

Salam Nisfu Syaaban everybody. 
Semoga biku amalan baru kita tertulih yang baik-baik melebihi yang buruk. 
Semoga kita lebih bersemangat menambah amal di samping keluar mencari rezeki di bumi Allah yang luas ini. 


Malam ni Makbed nak ambil kesempatan promot satu belog yang mana owner nya memang sangat tak asing disebut namanya dalam kisah-kisah Makbed. 
Alhamdulillah, Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino telah pun hampir mencecah 2 tahun dipemeskan dan bertahan lagi kami di bawah pimpinan Haida.

HKCC telah melahirkan ramai peniaga-peniaga comel kebanyakkan suri rumah dan juga ibu-ibu bekerja dan kesemuanya amat kamceng lagi bersatu hati. Chewahhh~

HKCC kekal hebat memasarkan produk kopi nan satu ini, dan kini digagahkan lagi dengan kehadiran Collagen Cappucino For Men (CCFM) . Maka terlengkaplah satu set kopi buat pasangan lelaki dan wanita untuk dinikmati setiap masa tidak kira pagi, petang, siang malam, nak amik setiap hari satu, dua, tiga atau empat peket sekali pun ADO!

HKCC kukuh dengan testimoni jujur dari pengguna-pengguna dan mempunyai peminatnya sendiri. Gelombang kehebatan HKCC ni memang lansung kami tak expect dan sesungguhnya aku yang menjadi 'pengikut terpaksa' masa memula dulu terasa amat bangga dengan kejayaan Haida memasarkan kopi berkotak unggu ni walau melalui segala macam ujian. Testimonials keep coming in. Sangat menakjubkan. Anda memang jarang melihat testimoni yang sama diulang tayang. Setiap hari, testimoninya lain. Sebahagiannya anda boleh call sendiri to find out the truth. 

Kalau kami tipu bab testimonial kesedapan HKCC, takkan pulak testimonial kehamilan pun buleh tipu, kan?
LAtest updates on berita kehamilan yang kami juga tak jangka kini telah mencapai Testimonial No236.
Aku rasa, minum kopi rege RM39.90 untuk MENCUBA dan IKHTIAR - ianya suatu perkara yang boleh diterima sekiranya PERCUBAAN anda tida berjaya. 
You got nothing to lose. Probably hilang patpuluh hengget. Tapi, seriously, susah bagi orang untuk tak mengaku HKCC ni sedap. Ngehngehngehngeh...~ 



Korang perlu tau Haida The Kak Bos suka menulis jugak. Sesekali terkeluar juga bakatnya tu ketka menulis status di FB. 

KINI, beliau dah mula berjinak-jinak menulis blog. Tujuannya adalah untuk mengabadikan segala testimonial HKCC yang semakin lama semakin banyak. 
JAdi, aku encourage korang visit la belog beliau yang masih baby ini dan FOLLOW ye. 

CLICK ON THE LINK GIVEN:


Korang Klik, dan FOLLOW ye.






Sapa belum follow blog kambing biri-biri ni sila tekan FOLLOW kat atas tu



 Dan untuk sesiapa yang berminat nak beli HKCC, CCFM atau SET ZURIAT boleh check Stokis dan Agen berhampiran kawasan anda dengan klik button ini ---->>  NAK BELI HKCC KAT SAPA??


HKCC bukan produk MLM tau. 
Kopi biasa jerrr....

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram