Followers

26 Jun 2014

Daku yang memang sibuk tak ketahuan hala dan sedikit nota cinta luka buat sahabat saya, NurKasih.

 
Hi korang!
 
 
Some of you might have seen me updating my whereabouts. 
Sekejap di situ..
Sekejap di sinun...
HEHEH..
 
Well, I am really busy. No kidding!
 
Travel atas urusan tugas bermula 21 Jun 2014. 
Agak lama jugak aku tak travel atas urusan kerja sebab ada beberapa personal issue yang perlu aku selesaikan. 
 HAnya berulang-alik sesekali dari Manjung ke Alor Setar dan kendian patah balik. 
Urusan rasmi untuk para client dan prospek di KL masih tertanguh. 
Insyaallah, minggu depan boleh jumpa. 
 
 
Travel kerja bermula 21 June 2014. 
Destinasinya Johor Darul Takzim. 
KAli kedua sebenarnya aku ke Johor, driving!
Sebelum ni pergi dengan Rohaijah. Kali ni pergi dengan Cik Kerani Yang Bernama Fiza. 
Aku tak leh kot nak drive jejauh gitu sorang. 
Lemah lagi kalu ke Johor ni
 
Lihat di mana Makbed menumpang tidur ketika di Johor!
 
MAlam tu sempat menjejakkan kaki ke Johor Premium Outlet (JPO)
Kebetulan masa tu tengah SALE. 
Yes, perkataan keramat bagi orang perempuan..
Kan Kan Kan..
Tapi, perkataan keramat jugak la untuk Bos aku sebab aku rasa dia shopping lagi sakan dari kami. 
HEHEHEHE...
Oh, Fiza pun shopping tak hengat....
KAt Manjung takmo shopping. Kat JPO, berbondong dia membeli.Haih~
 
Seronok ye Kak?
 
 
 
Rasa nak makan aiskrim plak. hehe..
 
 
 
MEreka dan hasil pancingan mereka... Saya takde :-(
 
 
TAk dapat clear view tower JPO tu. Tapi ok la kan?
 
 
Posing lebih dari shopping.
HEHE..
 
 
 
 
Monthly Meeting Al-Azhar Associates diadakan pada hari Ahad. 
Lepas habih meeting, kami pun bergerak pulang ke Manjung. 
Sempat jugak melawat Zura dan baby barunya, Arjuna. 
 
 Aaron Arjuna yang bambam
 
 
 Selepas melepaskan geram kat baby, dan mengisi perut secukupnya, lebih kurang jam 5 petang kami pun bertolak balik ke Manjung. 
Dalam jam 1 pagi sampai. 
****
Esoknya, hari Isnin 23 June 2014 aku bergerak balik ke Alor Setar pulak. 
SOb ..SOb....
Sampai Alor Setar dalam jam 4 petang. 
Selasa, 24 June 2014 aku selesaikan urusan mahkamah. 
JAm 1 petang, selesai. 
Terus balik semua ke Manjung. 
JAm 5 petang, sampai. 
Disambut dengan tarian singa yang meriah oleh anak-anak saya yang kiut lagi lincah itu. 
 
 
Sekarang, sudah masuk hari Khamis kerana jam sudah  menunjukkan jam 1.39 pagi. 
Dan ...
 
 Saya baru saja selesai appoinment. 

MAsih lengkap berpakaian dan bertudung litup. 
Tskk..Tskk...
 
 
Malam-malam pun kerja. 
 
 
OK. 
Besok bangun lewat.
Punch card kalu merah pun bos tak marah. 
 
Sebab saya kan BOS lalalalalalala. 
 
 
*bos saya tak baca blog. 
heheheheh~ (yeke?)
Ralat:
Makbed dengan sesungguh lagi suci hati nak mintak maaf kat NurKasih atas kegagalan Makbed menghadirkan diri ke majlis tahlil arwah adik bari-baru ni. Walaupun ko dah kaborkan sebulan awal, aku tetap gagal jugak datang atas sebab tugas yang memang tak boleh dielakkan. 
Dah berapa kali majlis dia jemput aku secara VIP pun, aku takleh muncul gak. 
MAlunyeee...~

Sudikah ko memaapkan aku?
Ke aku kena buat Gwiyomi?
HEEEEE>...~
 
 
 
 
Jumaat 27 June, aku akan ke Kuantan pulak. 
 
 
 
 Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram