Followers

16 Jan 2014

Annual Planning Workshop 2014

 
 
Kita tak citer pun lagi pasal Annual Planning Workshop 2014 that was held on 11th and 12th of January 2014. 

Last year APW buat kat Tasik Banding. 
Tahun ni , kat Prudential Training Academy , Ukay Perdana, Ampang. 

Berkolaborasi bersama Al-Imtiyaz Agency dari Pulau Pinang.




2013 punya achievement ini. Clap! Clap!

 Meskipun kocik aje man power kitorang, penuh dengan 'gadis-gadis' je plak tu, tapi still achieve 2 mil. 
Sangat la ok kan?

Meh kite tengok barisan 'gadis-gadis' tersebut.





 
 


 
 
 

 
 
 
 
 
 Dah lama sangat tak charge bateri. 
Alhamdulillah, APW adalah sesuatu yg sangat aku perlukan ketika ini sebab inilah masanya aku sedar yg gaji aku sebenarnya tak berapa nak cukup lagi. 
Udah baru beli Ochobot kan?
Maka...
Aku kena bekerja dengan gigih demi diri sendiri dan masa depan anak-anak otomen kiut yg semakin kuat makan dan juga semakin pintar 
Insyaallah.
 
 
 
 
Tengah bersuka-ria lak ni.





 Aku suka SEMUA aktiviti yang Prudential jalankan as I gained so much. Not just knowledge but, most part of skill in my daily life. TApi, aku masih lagi tak reti iron baju sendiri. HAHAHAAH~
Ada masa serius, ada masa main tak ingat dunia kekadang. Tapi, aku cam tula. Ketawa aje. Enjoy.



 
 YAng berdiri ni tengah ready nak push-up.
Aku ingatkan Kenny memain je. 
Siap soh bukak tali pinggang, kasut suma. 
Rupanya, bebetul la kena push up. 
Tapi, yang berdiri tu aje kena. 
Lelaki sahaja. 
Perempuan tak yah la kottt.... 
HAHAHAHAH~
KAlau aku push up, bleh 2 kali je kot?
 
 
 
 
 This was the gambar taken secara curi. 
Al-Azhar and Al-Imtiyaz combined. 

Overall, APW kali ni memang sangat best, compared to last years. 
Walaupun masing-masing travel ke KL, tapi rilek jelah semua. Ada tempat tinggal. 
MAkan pun besh.
Boleh buat lagi nanti kat tempat sama ye Bos. 
 
 
Doakan kali ni, aku menjadi lebih baik.
Sokongan korang sangat aku perlukan. 
 
 
 
 
 ***
 
 
 
Baru dapat tau yang one of our collegue passed away this evening due to heart attack. 
 
Al-Fatihah buat Kak Amy.
We missed you. 
 
 
Arwah di barisan belakang, bertudung hitam.
 
 Kehilangan beliau amat dirasai. 
Sungguh, kami semua tak sangka sebab arwah sihat sahaja sebelumnya. Cuma beberapa jam sebelum pemergiannya, dia mengaku sakit kepala .
 
 
Sesungguhnya, mati itu pasti.
 
Al-Fatihah. 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram