Followers

10 Dec 2013

ACTS FAMILY GATHERING. KALI INI DI LUMUT, PERAK.







 Hallooo... korang.

Lama benor aku tak tengok tv tau.
NAk kata sibuk sangat pun, takde gak. Cuma malas je nak gi dok depan tv tu.

30 haribulan November lepas, Anak Cucu Tok Siah kembali berkumpul untuk kesekian kalinya.
GAmbar-gambarnya ada pada Makbed tapi belum dapat kumpul semua.
Nih ada sikit-sikit je...


Lokasi Gathering : Marina Cove Hotel, Teluk Muruh. Lumut. 
TArikh: 30 November 2013 sehingga 1 Disember 2013.



29 haribulan aku, Linda dan otomenz dah sampai Lumut dah. Check in hotel biasa. MAlam tu, kazen aku Kilah lak datang. Disusuli Mak Abah dan adik Makbed yg bongsu. 

30hb , kami bekfes makan durian.
HAHAHAHA.. 
mat saleh sangat la. Bekfes makan buah. 

 


Wawan ngan Atok beliau



Dengan kazen-kazen


Gathering dilakukan suka-suka atas permintaan nenek kitoang sebab dia memang sangat seronok kalau dapat jalan-jalan dan jumpa anak cucu cicit beliau. 
Nenek pun kami layan macam Ratu England hokee. 
Skang Tok dah pakai kerusi roda dah. Dia stress... lambat sampai. MAklumlah, cucu-cucu jalan laju belaka. So, kami suma collect duit beli kerusi roda kat Tok. 

Apesal macam aku tak bayar je duit collection kerusi roda nih? 





Tema kali ni adalah Purple. Dan saya sungguh tak cun dalam warna purple. HUkhuk~





Nih kazen-kazen kamceng abeh la ni. Muka pun cam nak sama je. Saiz pun~ hahaha..





BErtuah Tok dapat cucu cam kitoang ni. MErata-rata Tok dibawaknye berjalan. Benornya, Tok ni memang suka berjalan pun. 
Skang ni dah tak larat sangat. Tu pun, sanggup lagi tu melayan kitorang. SIan Tok.. selalu kena sakat ngan cucu-cucu dia. Hehe..

 





 Ini lak kazen-kazen bersama anak masing-masing. 
Yang tudung merah posing over sangat tu belum kahwin lagi. Jadi, buat-buat tak nampak je ye. 






TAk ramai yang hadir kali ni. Even family aku sendiri pun tak cukup set. Alang, Kimi and Angah takde. 
Even aku pun, suami takde. 
HHEHEHE..

Tapi, still nampak macam ramai jek. 


Gathering sedikit suram tanpa kehadiran Ain Sallehuddin. 
Mereka sekeluarga masih bersedih atas pemergian arwah Athirah beberapa minggu yg lepas. 
Turut diadakan majlis bacaan Yasin untuk arwah dan juga kepada saudara-saudara kesayangan kami yang terlebih dahulu dijemput Illahi. 
Kami merindui anda semua.






Semoga Tok dikurniakan kesihatan yang baik dan hidup gembira dengan keceriaan anak cucu tersayang. 
Kami sayang Tok!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram