Followers

17 Aug 2013

Oni Masih Nak Susu Ibu.


 LAst few days,  Makbed gi Tesco untuk beli few groceries. And alsoupdate stok susu kotak ke dalam peti ais. Aku plak beli susu kotak HL untuk diri sendiri. HAri tu gi shoping tak bawak dia. Jadi bila balik tu,sibuk- sibuk selongkar plastik Tesco nak check ibu dia beli apa. 


Oni: Susu ONi kecik ke. Ibu punya besar. Takleh la macam ni,
Ibu: Ai, kekecik dah pandai jeles pulak. Oni pun boleh minum la.
Oni: OK. Nak susu Ibu lah.

So, since that day, dia minum susu tu je.


One day, tengah-tengah dok menyembang dalam telepon ngan member, Oni jerit ..


"IBU, NAK SUSU IBU!!!!"



Dan, tak pasal-pasal je orang tu tanya..

"Ai, Oni bukan dah sekolah tadika ke. Menyusu badan lagi??"


  



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram