Followers

5 Jul 2013

Saya Lapar. Sekian.

Yeps..

Bersiaran secara lansung atas kusyen bas Arwana, dari Alor Setar ke Manjung. 
Skang ni bas brenti kat AmanJaya dan... tetiba aku nampak sorang matsaleh ensem di sini. Teeeetttt... 


*Siaran tergendala sebentar.






**************************************






Oh..rupanya mat saleh tu dok depan skali. Patut le aku taknampak dia dan pasangannya. Backpackers rupanya. Hensem dan cantik. Kulit merah-merah sebab skang tengah panas.
HArini bas tak ramai penumpang. JAdi aku diberi peluang untuk pilih seat mana yang aku suka.
HARI NI AKU DOK KAT BELAKANG. Boleh bersila dan merepek-repek sorang-sorang
Lelaki pon tak ramai. Hihi~ Indahnya alam semeste.


Kedah mendung saja. Cuaca dingin sebab semalam hujan. 
Masuk Ipoh, panas terik plok!
Aih... terbako kulit.
 KakTon kan keturunan bau-bau stokin Edward Cullen. MElecupp (melecur) kulit gebu ni taww. *sila tampaq. 


Online pakai tenet henpon je. Inche Kitchi kasi brokben, tapi takleh pakai la. TAk bayaq ka daling? Ke takde line sebenornye.. MAlas nak tunggu lama. Aku nak wat bank transfer terus kat Cik Kerani di Manjung so terpaksa guna line henpon saja. Huu~

Pehtu, 'melencong' sat gi tulih entry belog. HAHAHAHAHAHAHAH!


Okla. Doakan aku slamat sampai. BAs ni baru lagi. Seat cantik. Ekon sejuk. 
FYI, tambang Alor Setar ke Manjung adalah RM32. Saja la nak habaq. Aku tatau la naik rege ke tak sebab sebelum ni aku tak naik bas gi MAnjung. NAik BAmbam Bee. 

Al-Azhar Associates akan buat jamuan makan petang. Agen jauh dari Johor dah sampai. MAsak-masak. KAkNor pun masak. 
Aku suka Kak Nor masak......  Kompem tak yah ingat diet selama beberapa hari. 

Dan malam ni bergerak ke Bukit Merah dengan CIk Kerani Yang Bernama Fizah. 

Anak-anak dan suami tersayang, jaga rumah ye. 






P/s- Berminat nak tau bagaimana kerjaya ini boleh membuatkan anda muda 8 tahun, sentiasa senyum dan ceria, boleh hubungi MAkbed untuk personal advice. MAkbed sedang mencari protege bagi mengembangkan perjalanan karier. 
. Minimum SPM aje.
 Just so you know, this company menyediakan pencen melebih 1 juta untuk agen-agen nya yang aktif dan berjaya. Itu pencen...
GAji? 
HAHA~


Kejayaan yang manis adalah untuk orang yang berani sahaja. 
Yang penakut, sila ke tepi.




"DISCOVERING YOU"


thanks. 

xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram