Followers

25 Jul 2013

Pashmina Tutorial Tutup Apa Yang Wajib Tutup : Untuk Si Kaca Mata


Siapa kata pakai spek takleh pakai shawl dan pashmina?
Boleh juge...

Cuma kalau salah pemakaian, nanti tak selesa pulak kan?
Pehtu nampak lak kembang kat tepi mata tu. TAk sweet gitewww...~



Ok... Ini tutorial yang paling mudah nak ikut. 
Apa jenis material pun boleh ngan style ni. 
Cuma, biasakan bila pakai shawl dan pashmina, pakai sekali inner ye. 
Jangan le pakai terus atas rambut. 
Rambut awak tu licin. 
Dan ada shawl dan pashmina yang jarang dan nipis.
KAlau tak pakai inner, nanti keluar abeh anak-anak rambut, tajam-tajam tercacak kat tudung. HAHAHAHA.. 

TAhulah panas. 
TApi ada tempat lebih panas tauuuuu. Ngee~
Kita nak bertudung ini kenalah jujur, ikhlas dan kemas.
Bukan berurusniaga aje kena jujur dan ikhlas ye.
NAk pakai tudung, biarlah tudungnya terletak elok supaya tak mudah terbang dan tak mudah ditarik-tarik.
JAngan MALAS.
Tu je. 





Gambar hiasan


Benornya aku dah try. Memang senang pun. Cuma tak kemaskan aje. Pasni kita buat lagi ek...
Korang try la. 
Pehtu komen, susah ke senang ke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram