Followers

27 Jul 2013

MEMPERKENALKAN COLLAGEN LELAKI PERTAMA di Malaysia, COLLAGEN CAPPUCINO WITH VITAMIN C FOR MEN.


Yeahh....

Sudah sekian lama tiada entry tentang kopi kecayangan Makbed nan satu ini.


Wajib enterprem skali yollllsss
 

 Kopi nilah teman bulan posa terbaik. 
BUlan ini, yakni JULAI cukup le setahun aku menjadi penagih  peminum tegar Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino (HKCC). 
Tak caye ? LEh refer SINI. 
Meskipun kotaknya purple which is bukan warna kegemaran MAkbed, tapi itu tidak penting ye puan-puan. 
YAng penting isinya. 

Ramadhan mungkin sunyi tanpa HKCC. Sebab tu la aku akan senantiasa pastikan stok kopi aku ada je atas lemari dapoq. 
Pehtu, kat umah MAk pun aku ada stenbai sekotak dua. MAk Abah pun minum HKCC hoke. So, gi umah Mak , aku tak dela ketandusan kopi ni.
Pehtu gi memana pun, ada je la peket purple tu dalam henbeg. 
Berguna kekadang bila tetiba je ado orang nak rasa HKCC, terus aku bagi sepeket soh minum. 


Dengan sukacitanya MAkbed nak berkongsi news tentang kelahiran 'adik' HKCC, yang turut dilahirkan dengan kulit berwarna purple. 



Bismillahirrahmanirrahim...





TEn tenetttt!!!!



 


 Tengok...!


Hensem tak?
Pertamanya aku jeles sebab kotak dia leper cenggini. 
Kotak HKCC gemok pat segi. 
First impression aku, presentation adalah MACHO dan smart. 
 

 Memperkenalkan


COLLAGEN CAPPUCINO plus VITAMIN C FOR MEN(CCFM)


Ya.. untuk lelaki.
Rasa dan ramuannya disuai padan dengan taste lelaki yg sememangnya menggemarkan kopi yg strong.
Jadi, pada lelaki-lelaki di luar sana yang mendambakan kopi pemberi tenaga dengan rasa lebih MEWAH, boleh cuba ni. 
CCFM ni takdo dijual kat market, pasar tani atau di kedai makan. 
Sama la macam HKCC.
Ini produk baek punyo, kalu nak memang kena order kat agen dan stokis kawasan. 
TAkde dijual bersepah di sana sini. 


Produk ni disambut baik oleh warga HKCC dan pelanggan-pelanggan setia HKCC yang memang telah mendapat manfaat selama beberapa lama mengamalkannya.
Khasnya, yang mana dah berkahwin tu rasa sangat teruja nak memperkenalkan CCFM kepada suami-suami memasing. Sebab, suami depa ni kekadang curi-curi minum HKCC si isteri. 
Sedap katenye. 
Ada yang sebulan beli sampai 5 kotak sebab suami nak juga. 

Ok skang, kita dah buat sorang satu.
ISteri ada HKCC.
Suami pulak ada CCFM.
So, takyah berebut dah pasni ok!

Dan pada lelaki kacak di luar sana yang hanya taram je tengok isteri minum HKCC tapi tak berani minum sebab katenye ada manjakani, serapat segala...  Kang kalu minum kang takut 'terapat' kat memana, kan...
Maka, bolehlah minum CCFM ni tanpa was-was. 
Anda pasti sukakan rasanya. 
Memang superb!


BAGAIMANAPUN...




Orang pompuan pun boleh minum CCFM ni kalau mahukan rasa kopi yg lebih power. 
Buktinya...



Aku sendiri pun dah minum. 
nGeh..ngeh..nGeh..

Disebabkan aku dah minum la aku wat entry ni.





****



MAri kita tengok kandungan CCFM plak. 




Vitamin C Sebagai Antibiotik bagi mempertahankan sistem Immunisasi
Goji membekal tenaga dan stamina
Guarana memperbaiki sistem penghadaman dan awet muda
Bunga Cengkih Membantu merangsang pengaliran darah
Kayu Manis melancarkan pengaliran darah
Madu mengembalikan kekuatan tubuh badan
Habatussauda eningkatkan stamina dan daya tahan tubuh
Urena Lobata mengurangkan sakit gigi


Untuk maklumat lebih detail, boleh rujuk kat page CCFM

dan jangan segan-segan LIKE ya.


 Harga CCFM sekotak ialah RM49.90 ada 20 sachet didalamnya. 
Berminat boleh hubungi Makbed di number 0172479294. 




Nota: Kesan-kesan pengambilan secara personal is yet to confirm. Sebab Makbed baru aje minum kopi ni 3 hari. JAdi, takleh la poyo-poyo je cakap kopi ni hebak , boleh baik segala penyakit yer.. Nak buat testimonial , biarlah realistik dan jujur. Korang pun tak suka orang tipu-tipu kaaannnn.  Cuma, testimonial paling awal aku ialah SEDAP dan MENGUJAKAN ajelah. Ngehngehngeh..~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram