Followers

25 Jul 2013

Dapat Cash Voucher Rm50 Dari Astro


Rezeki di pertengahan Ramadhan bila Makbed menerima banyak voucher makan-makan. 

Alhamdulillah. 




Thanks Astro sebab kasi saya makan free walaupun saya selalu marah-marah kerana asyik kehilangan channel setiap kali menjelang hujan. 
PAndai awak mengambil hati saya..

PAsni, hantar la voucher AEON kerrr....
Mihmihmih~




 
 Dan ini plak dari Domino's.
Voucher Buy 1 Free 1.
VAlid sampai September. 
Okla.. takde la termonyeh-monyeh makan semua demi nak habihkan voucher nih. 


Sapa nak saya belanja ni?


****


HAri ni teman Abah gi Pekan Rabu. 
Abah nak beli beras pulut untuk kawan-kawannya sebagai persediaan hari raya. 
Tahun ni kami suma beraya di Alor Setar... 

Kuih raya tak buat lagi. 







Hari ni berbuka dengan bubur lambuk insyaallah.
Tadi dah beli sedikit serunding ayam di Pekan Rabu. 
DI sini serunding is a bit mahal.
Kalau nak murah, beli di Kelantan. 
Selalu Umie yang belikan. 
Borong sekilo dua, bahagi sorang sikit.





Dah load kat instagram, tapi gambo di IG lebih kecik

Ini gambo shawl dengan tutorial ke-2 (refer entry INI)
Memang terbiasa beli wide shawl.
Kalu yang kecit-kecit ni tak puas nak pakai. 
Tapi boleh le nak belit. 


Beli wide shawl lagi senang, buleh pakai lama. 
Kalu nak pendekkan, lipat sedikit di hujung.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram