Followers

26 Jun 2013

TErasa seperti puteri kayangan bila tiba di Manjung


GIle kau jerebu kat sini..!!
 
 
 
Aku gerak dari Alor Setar jam 10.30 pagi, naik bas. DIsebabkan memang takde menda nak buat, so aku tido je dalam bas tu. Dalam bas kali ni, ada banyak mat saleh. So, aku tak susah hati sangat la.
 
 
Sepanjang jalan aku tido. Sehinggalah tetiba aku terjaga....
 
 
 
Aku berasa seperti berada di kayangan. PErnah gi kayangan ke?
 
Berkabus. HAmpir tak nampak pun signboard. Samar-samar je bangunan besar aku nampak.
 
Tertulis MYDIN.
 
 
 
 
Ler... kat Ipoh dah rupanya. Hee..
 
 
 
 
 
Aku sampai MAnjung jam 3 ptg.
 LAgi teruk!
Dada aku dah rasa sesak.
Dapat kurasakan yang kejap je lagi aku akan amik sepam inhaler.
PErghh....
 
 
NAsihat aku, korang jangan le gi Perak. MAnjung, Lumut... elakkan lah.
Teruk betui keadaannya.
 
 
Besok, aku gi KL plak.
Kita tengok lak keadaan kat sana camana.
 
By the way, Haida The Kak Boss dah antar kat aku topeng muka kiut. HEhe...
Dia dah jampi-jampi sikit.
Topeng tu dia soh pakai, teman aku gi KL mengharungi jerebu besok.
Baik tak kawan aku?
Ko hade..... *saje jeleskan.
 
Gambo aku pakai topeng takleh haplod sebab aku online pakai lektop anak bos. *curi-curi hapdet entry ni.
 
Tapi aku boh gambo contoh ekk..
 
 
 
 
 
 HAHA..
 
Ini contoh! 
Aku curi gambo dia kat page HKCC.
Orang yang beli HKCC aje dapat merasa topeng comel gila nih.
HAHAHA..
 
 
 
 
......tapi rasanya dah habeh stok dah.
 
 
 
Aku punya topen kaler pink.
 
 
 
 
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram