Followers

23 Jun 2013

Short Entry ... Bambam Bee naik suhu badan~

Assalamualaikum..


Musim-musim jerebu ni,tak elok sangat le nak kuar kan.
Anak-anak baru aje baik demam.
Alhamdulillah, kat Alor Setar ni tak de la semelampau macam di KL sana. Semoga berterusanlah macam tu.

Ramai yang email MAkbed minta quotation. Bercadang nak buat polisi untuk anak-anak.
NAsihat aku, kalau anak-anak yang baru-baru je ada bronkitis tu, baik segera buat insurans bermedical card. Sebab...... kalau dah ada ASTHMA, memang takde harapan nak buat medical card dah.
Dan pada parents yang masih sihat, jangan bertangguh nak buat ye.
Just contact mana-mana agent terdekat ngan anda, atau leh roger Makbed. Servis terbaik untuk anda. InsyaAllah.


Bambam Bee dalam keadaan tak baik. Entah la kot kalau tikus gigit wayar dalam keta lagi.
Nih tetiba kejap ade ekon. Kejap takde.
Temperature asyik naik je.
Adoyai.. Kesiannya kereta.
Ah Chew bz lak tuh. Kereta beratur menunggu giliran untuk diservis.

Sabtu ni nak ke KL.
Anak Cucu Tok Siah buat gathering sikit. Ada bacaan tahlil.
Bleh la gi jumpa kazen-kazen sume. YEY!! Dah lama tak jumpa diorang.
 *leh kutip duit perlindungan. GAHAHAHAHAH!


Hope Bambam Bee sihat sokmo.
Early July, kebizian melanda. Travel lagi... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram