Followers

24 Jun 2013

Jumpa Ween Ween Lagi..


Jumaat lepas beliau ini text Makbed, cakap ada keje kat Jitra. 
Baguih dia. 
Dia masuk kawasan jajahan, dia gtau. HEHEHE...


HAri tu, kami jumpa buat pertama kali, dia tak sempat jumpa Oni. MAsa tu, dia dok kalut nak sign polisi. Aku lak kalut ngan kenduri. Buleh baca ---->> SINI


Memola dia cakap nak gi Jitra. 
Pehtu, pagi ni dia tipon aku, cakap kerja dia bukan kat Jitra plak. Kat ALor Setar aje nye pon. 
BAguih la. Lagi dekat. 
LAgi senang kami nak jumpa.
Kebetulan, polisi dia dah pun sampai kat aku. 
Maka, tak payah le aku pos ke rumah dia. 
Bagi by hand aje. 


Ari tu, jumpa kat KFC Sri Iskandar. 
Ari ni, jumpa kat KFC MErgong plak. 
HEHEHHEE... MEkasih Colonel Sander kerana mencipta KFC. Ngeh Ngeh NGeh...~ 

Cam ari tu, kami sembang-sembang tak ingat dunia.
TApi, disebabkan ada Oni ngan Wawan, bertambah ralit le kami. 
Inche Kitchi pun ada gak tadi. TApi, dia cuma mampu jadi jurufoto kepada kami-kami yang gila berfoto ni.
Ade gak la gambo-gambo sabotaj yang dia tangkap, tapi aku tak publish. Hewhewhew...~ 
Aku bagi sekepin dua je.
NAk gambo banyak-banyak, tunggu si Aween wat entry. 

Siyes muka aku cam Kak Ton kan? Isk..~




Gambo bawah ni berkabus sikit.
Hebat betui henpon aku. 
MAybe sempena jerebu ni, jadi tema enpon aku pun BERJEREBU sokmo. 
Apakah ini petanda aku kena tuko enpon baru??

Gambo ateh tu clear , comey je sebab Inche Kitchi snap pakai telipon beliau. 
Lihat, MAkbed nampak montel. 
Salah resolution nampaknya...
*lupa diri. mari salahkan kamera.


 Tercapailah sudah niat Aween nak jumpa Oni ngan Wawan. 
Anak-anak aku ni memang peramah orangnya. Mudah mesra , apatah lagi kalau orang tu pakai enpon canggih-canggih. 
Ko ajak dia main game , haa.. kamceng la pastu. 
Wawan jangan cakap aa..
Awal-awal lagi, nampak awek , terus cengeng. Wat muka kiut, sebek.. Tutup mata konon.
Peht, buat gwiyomi plak.
Aih.. melampau betui kalau masuk bab ngorat ni. 
Mana belajar wat macam gini ni. Ibu tak ajar pun. *Hehe..


TApi, tang cengeng si Wawan tu memang tak dapat nak tolon la. 
KAwannya si Aween cakap...
"mesti akak masa peknen dia sukakan perhatian. takpun ayah dia macam tu.... tu pasai jadi gitu.."

HAHAHAHA..

Ayah Wawan?
TAK MUNGKIN...


Sepertinya lah aku yang gilakan perhatian tu.
Tetiba teringat zaman peknenkan Wawan. 
Wah, betapa kamcengnya aku ngan camera lektop. 
Hee..
Sikit-sikit up entry.
ISk..~
PAtut la Wawan asyik mau nangeh je.
LEpas nangeh makan.
Lepas makan, nangeh.
Lepas tu , makan..
PAstu, berry..
Pehtu, nangeh lagi.
Dah nangeh sampai meleleh ingus, dia tido. 

Camtula....


Smentara nak besar. 






**


Oh, besok Makbed akan berangkat ke MAnjung.
Bas jam 10.30 pagi.
Ada projek baik punya. 

InsyaAllah, akan hapdet nanti.
By the way, aku akan bz.
2 July, reda jap.
Pehtu, sambung bz balik. 



Tak sabar nak sambut Ramadhan!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram