Followers

4 May 2013

Selamat Berpilihanraya Esok!


Stress!
Ada citer hindustan kat luar. So, aku menyorok dalam bilik ja la. 
Makbed elergik citer hindustan. Itu korang perlu tahu. BIla lagu hindustan berkumandang, citer tu muncul kat tv je, kulit badan dan kulit kepala aku gatal-gatal sampai keluar kelemumur sume. HAaa.. gitu teruknya.


HAri ni aku meninjau kawasan sekitar rumah. Keluar gi bengkel Ah Chew, bayar duit keta yg repair ari tu. 
Gi klinik.
Semalam tetiba rasa semacam. Sesak napas ke hape tatau. Pukul 3 pagi. NAk kata semput, bukan. Tapi, inhaler pun dah habih. Jadi,gi beli inhaler sekali di farmasi. 


KAwasan rumah aku dah jem weh. Rumah aku berdekatan dengan pusat mengundi - STAR, ALor Setar. BEsok tobat leh jumpa ramai kawan skolah aku yg duduk area-area ni. Maybe cikgu sekolah pun ada. HAHAHA..
TApi, aku mengundi di Sekolah Kebangsaan Sik esok. Aku, Alang dan Angah.
MAk dan Linda je undi kat STAR. 
KAt sini suasananya biasa-biasa je. TAkde poyo-poyo sangat gadoh-gadoh. Maybe aku yg tak perasan since aku dok umah je. Hihihi.. 



 Ini gambo depan umah aku je. 
Boleh ada satu 'jenis' bendera je kat sini sebab line umah haku ni ada encik YB yg merupakan calon bertanding. Dan of kos la calon tu mewakili bendera yg berwarna seperti di atas. 
HAHAHAH...

Tunggu la kot nanti aku la bertanding, so ada le bendera parti aku lak tergantung atas tu kalau ada org nak tolong gantungkan.


Aku takleh bayangkan situasi rumah aku besok. Tobat sesak sesesak-sesaknya, mengalahkan hari raya. Hari ni pun sesak dah!
Well.. ini pun consider raya jugak lah kan. 
Entah pukul berapalah nak keluar mengundi esok. KEna tnggu Mak mengundi dulu barulah kami bergerak gi Sik plak. 
MAk, esok gi ngundi jalan kaki or nek moto ajelah Mak. HAHAHAHAH..~

Camne lah nak handle ONi dan Wawan besok?
Leh ke depa beratur sekali? Huuuuuuuuuu~


 
 
Jammed gini masih oke lagi.
KAlau tak bergerak lansung, memang siap satu gwiyomi dah. LAlalalala...~
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram