Followers

6 May 2013

MULTITASKING LAH LAGI!


Niat nak multitasking lah tadi kan..
Tetengah pulun wat proposal kasi selesai kat sorang sahabat ni, aku tetiba teringat nak mesej member pasal duit HKCC.
MEmola aku dah tinggalkan kat inbox fb dia. Kendian aku nak tinggalkan lagi mesej kat enpon supaya dia check fb dia tu. 


Jenuh scroll nombor si polan ni tak jumpa.
Seingat aku, dah pun aku save nombor dia ni.
Tapi apasal takdo lak.


Aku cari lagi..

LAgi dan lagi


Rupanya, nombor tu aku belum save.
Member aku ni mesej aku dari nimbor lagi satu, tapi nombor tu takde dalam Contact List aku. 


Tetiba, Oni suruh aku gi buat susu lak.
So, aku pun bangunlah wat susu. 


Then, kembali lah pegang henpon.
Dah terpadam plak.. kena la scroll balik cari nombor tipon kawan aku tu.
 TAdi terlupa pulak nak add dlam list. 



Dah jumpa...
Aku pun hantar mesej...


"AKu dah send mesej dalam ko punya inbox fb...." 



SEND.






Dah .Niat pun nak kasi reminder jer kan. 



PAstu, aku pun sambung keje aku wat proposal. 





Tetiba mesej masuk. 




Dari nombor yg tadi tak save tuh. 




AKu baca..





"How do u know my fb?"







Aku cam pelik lak..




Eh..pesal plak dia ni?
Tak kenal aku ke?
AIh..AIh...

NI sahih silap nombor ni.

Adoiyaiii...


AKu scroll balik tgk mesej atas-atas sebelum ni. 




Isi-isi penting mesej sebelum tu adalah pasal repair kereta.



HAHA.... sahih. AKu dah gi mesej Ah Chew. 


HAHAHA..


HAHAHAHAH...




HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA....!!



Dan dengan slamber nye aku pun balas...




"Aiyaakk... salah nombor la. Sori..sori..."



Dan beliau pun balas...



"Ok OK AKAK. Never mind.."




Tobat AH Chew gelak sampai berbuih mulut. 



Dah le aku mesej mcm samseng tadi!





Terus aku gi save nombor si polan tu.
Dengan nombor Ah Chew pun aku save sekali.



 Dah le besok nak kena gi bawak Bambam Bee jumpa beliau.
ISkk~





Moral of the story: Jangan malas save nombor baru. JAngan bertangguh. Dan jangan 'serbu tak pakai helmet'. BAgi lah salam dulu pape pun.









 Sekian..


Dari saya yang sentiasa mengantoikan diri sendiri..








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram