Followers

8 May 2013

HKCC Yang Ke-100



Nak wat throw-back sikit..






Ini adalah gambo pertama MAkbed kirim kat pakwe menerusi MMS. 
GAmbo ni lah kot yg membawa kami sehingga ke jinjang pelamin. 
KAhkahkahk~
NAsib baik bagi gambo sisi. NAmpak hidung aku mancung sikit. 
KAta beliau, hidung tu sekufu dengan hidung dia. 
JAdi, aku terpilih!

Sebenornya, aku bukan jenis MMS gambo kat orang yg tak dikenali.
Sms orang yg aku tak kenal pun aku tak penah buat.
Tapi, dengan beliau nan seorang ni, aku kirimkan je. Ikut rasa hati dan keselesaan. 
Ini gambo habih comot lah yang buleh aku cari dalam simpanan. 
MAsa ni pakai henpon nokia ape ntah. Dah lupa jenihnya. 
MAsa tu kamera henpon pun takde le berteknologi tinggi sangat. 
NAk bagi gambo ado air liur basi kang nampak cam pengotor sangat plak~
 Ini pon aku rasa comel dah ni.


Tu pun, ada orang kata aku nampak cam orang tua. 
MEans, kalu aku antar gambo ni kat orang yg salah, kompem aku akan direject. KAn?




LAin kali, nak hantar MMS kat pakwe, anta gambo macam gini...



Koff! KOfff!!! KOff!!!
UHukk..Uhuukk!

Alamak... terbatok plak.




 La ni takyah MMS dah kan...
Leh tengok kat pesbuk je. 
Dulu, aku takde pesbuk. 
Inche Kitchi pun takde.









 BUkan nak citer pasal gambo MMS kat pakwe...





NAk citer pasal lain.





Gambar bertudung hitam itu adalah gambar pada tahun 2006, ketika aku berusia 23 tahun.
Comel tak?



Gambar yg kedua tu, diambil baru-baru ini.
MAkbed sudah berusia 30 tahun, tahun ini. 



BErsuami membuatkan saya menjadi lebih comel.
BErsuami membuatkan kita lebih jelita. 
JAdi, sapa yg tengah merancang nak bersuami tu, cepat-cepatkanla.
Yang plan tak nak kawin tu, anda dalam kerugian sebenarnya.
KAhwin itu seronok tahu?




 Ini gambo terkini, bersama minuman kesayangan yg menjadi amalan. 
Dan kotak yg aku pegang ni, adalah kotak yang ke-100. 
MAknanya, 100 kotak dah aku minum nih weh.
Sehari bedal sampai 3 peket. HAHAH..kadang 4. 
BUkan kerana aku nakkan badan kurus or muka comel punca aku minum HKCC nih.
TApi sebab HKCC ni sedap bangattt...
Dan di hari-hari sibuk, aku cuma mampu langgah yang ni ja.
NAk makan nasik pun kadang tak sempat. 
Dah minum ni, lupa plak nasik belom masuk perut. 

Even Inche Kitchi pun penggemar HKCC.
Cuma , ketika ini beliau belayar jauh, maka terputus bekalan HKCC nya. 
KAsihan...

JAsa HKCC terlalu besar untuk aku senaraikan kat sini. 
HAnya mampu aku suarakan rasa terima kasih je. 
Dah banyak gila entry HKCC ni dalam blog aku. 
Korang boleh rujuk hanya just mencari LABEL HKCC je kat tepi tu. 

Semoga HKCC terus gah dan digilai ramai kerana khasiatnya biarpun kini makin banyak kopi kesihatan di pasaran. 
HKCC juga punya kelas yang tersendiri , dibuktikan oleh peminat tegar dan fanatiknya.


A product that gave nothing to promise, but stand firm because of your feed backs, responses and testimonials. 
Rasa kopi yg melekat di hati buat orang tak teragak-agak ulang membeli. 


Dan Makbed pulak, memang takde amik jamu pape.
HAnya HKCC..
Dalam ni ada segala herba dah.
Ni lah dia ubat sembelit.
Ni lah juga pengkebah demam.
Ni lah juga penjana kuasa dan kudrat. 
Inilah juga minuman terbaik masa datang bulan. 
Inilah juga minuman pemujuk suami. Hehehe..
Minuman terbaik untuk yang dah berkahwin, beranak, tengan cuba nak ada anak, pada yg berpantang even untuk yg BUJANG!
Minuman santai bagi yang sedang bercantik-cantik demi Cik Abang. 
SUSUT ITU BONUS, jika Allah izinkan.

Insyaallah, jika diizinkan Allah untuk pregnant lagi, memang HKCC ni akan aku standby. Sangat teruja untuk berpantang dengan HKCC!
Bila nak pregnant niii?



PAda yang dah cuba, bagaimanakah rasanya? Ada kesan-kesannya?
PAda yg belom , boleh la try... Boleh cari stokis dan agen berhampiran dengan tempat anda. 
NAk senang, leh rujuk HKCC PAge. Jangan segan-segan LIKE ya.





 Anak saya sudah dua. 
Hehehehhe...



Terima kasih semua sebab baca.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram