Followers

12 Apr 2013

Besok Travel Lagi loh!

 
Sedang melayan Lawak Ke Der 2 sambil menyiapkan proposal untuk besok. 
 

Esok, sekali lagi MAkbed mengorbankan hari minggu seperti last week.
Kali ni, Makbed ke Shah Alam plok , atas urusan kerja. 
Tapi, kali ni nek bas jek lah. 
Letih kot nak drive sengsorang. 
Ohh.. siyesly Makbed mengidamkan kereta laju yg membolehkan aku berulang-alik Kedah ke KL even ke Johor dalam masa kurang dari 4 jam. Pergh!
Ade tak? Ade tak?


Tiket bas dah amik dah, 8.30 pagi besok. 
Fiza-Taik-Lalat datang jemput. 
 
 
Oni demam sejak semalam. 
Semoga besoknya dia ok-ok sahaja. 
Hari ni nampaknya oke dah. Dedar-dedar jer. 
Dah kasi dia ubat demam. 
Alor Setar musim hujan agaknya.
Alhamdulillah.... dah berapa minggu ni terik benar cuacanya. Sampai pening kepalo den. 
Bila dah hujan gini, syukur sangat. 
 
 
 
Anak-anak ku... (Wawan sedang stunt)
IBu takkan sia-siakan pengorbanan kamu selama ni.
Terpaksa terima hakikat ditinggalkan Ibu sesekali.
Sesungguhnya kalian memang anak yg sangat ohsem. 
 
 
 
 Pengasuh paling outstanding setakat ni..
Bakal dilatih menjadi assistant Makbed tak lama lagi. Insyaallah. 



Oh la anak.. Puting tu takleh tinggal ke?
Hahahahadeh...


Much better .... :-)



Kerja , kerja juge.
Sudah semak lokasi mengundi anda?



MAkbed sudah check. 



 
 
 
 Yeaahhaa...
 
Ada sesapa yg sama lokasi ngan saya ke??
 
 
 
Sapa yg belom check, boleh klik sini ----->> MENGUNDI KAT MANA?
 
Just masukkan nombor ic anda jer. 
 
 
 
 
 Kalau nampak-nampak tu, silalah tegur yer. 
 

 
 Entry ni takde motip.
Saja je nak mengelakkan belog ini dari bersawang.
 
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram