Followers

16 Mar 2013

Streamyx under maintainence. Brokband tak bayaq... takleh online.

 
 Hallo..
 
SOri korang.
LAnsung tak berhapdet belog ni kerana masalah teknikel. 
Tetiba je TM wat pengumuman kata ada maintenance plak start hari Khamis sampai hari Sabtu, iaitu hari ni. 
JAdi, kami yg memang bergantung harapa pada wifi ni memang takleh online. 
 
Dapat le bernapas sekejap bila Kitchi Oppa berikan Celcom Brokband. 
So, Khamis malam tu leh online lagi. 
 
Tetiba hari Jumaat, brokband takleh pakai plak. 
Dengan slambehnye Kitci Oppa kate....
 
"TAk bayaq lagi la tuh. Dah habih prepaid.." 
 
 
 
*Keraaaiiii .... Kwaa Kwaa.Kwaaaa!!!
 
 
 
 
 
Udah la time wiken nih Makbed banyak prospek dok halo-halo hoi-hoi nak tanya segala macam. 
JAdi, wiken ni Makbed hanya duduk membisu sahaja. 
NAsib baik la akunye maxis internet masih beroperasi, tapi tu pun jimat-jimat penggunaan sebab kang tetiba habih kredit plak kan. 
 
PAstuh, si TM nih plan leh gitau, maintenance kena extend sampai 20 haribulan. 
CISKEK tui lah!!
 
Nak taknak aku kena lah bayaq brokben tuh, bagi membolehkan diri sendiri online demi kerjaya terchenta. HUuuu~
 
 
Nih dah bayaq lah ni.
Brokben leh guna.
PApepun, aku hapdet belog dulu.
 HIhhihi..
 
 
Esok leh kijo dengan hepi. 
Insyaallah. 
 
 
 
Kitchi Oppa akan menjadi pisang emas....
Malam ni bertolak gi Port Klang. 
Solo..selama ntah la berapa lama. 
 
 
Pergilah dikau. 
Mencari rezeki. 
Saya tunggu di rumah.. mencari rezeki juge. 
 
 
 
 
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram