Followers

18 Mar 2013

saya yg kekabur-kaburan


 Semoga Isnin ini adalah hari yang ceria. 


Oni dan Wawan meragam semalam. Mengigau, sambil nangeh sedu-sedu. 
Ntah nape la sedih menor anak oi...  Skejap-skejap dia terjaga. 
Aku baru nak mimpi jerr......
Kwaaa..Kwaa...!! Kwaa..!!
MAcam baby dalam pantang. ~sobs~

Pukui 3 pagi baru aku leh tido lepas Wawan selesai sedu-sedu dalam diam. 
Jenuh tepuk bontot, peluk kuat-kuat. 

Elok nak tido, Oni lak ngigau.
Cakap hape ntah...
Wawan yg baru nak lelap tu bleh plak kasi respon. Konon-konon nak borak ngan kakak dia la.
Dalam gelap-gelap tu pun nak sembang jugak! *annoying.
Aku 'haip' Wawan satu kali. Bimbang kang respon Wawan buat Oni bangun trus. Lagi tak tido semua orang kang. 


Pehtu tetiba bilik sunyi selama 4 saat.............


Diikuti tangisan Wawan.
TAngisan sentap. MAcam dalam drama tv. 
Kalau buleh rakam , memang ada lah dalam belog ni. TApi sebab dah gelap kan. Bila pulak nak leh rakam. 
Wahh... ni PMS bulanan ke hape ni????
Aku check Oni. 
Ok..TIDO.
Aku turun plak gi kat Wawan. 
Tepuk bontot lagi skali. Pujuk-pujuk plaaaaaaakkkk. Aiyaaaaa!


LAst nya, aku pun tatau jam brapa aku tido. 
KEjap jer. 

Oni yang dah lama tak bangun tengah malam nak susu, tetiba jam 4.3.0 pagi nak susu! Grrrr....
Memula tu ingat maybe dia ngigau je. 
Rupanya, betul-betul daaaa. HAHAHAHA... kena la bangun buat jugak. 


Skang adalah Monday Blues lah ni. BAru nak lelap, dah dekat Subuh dah pun. Nak tido rasa cam 'sayang' plak. So, skang ni lemau sebab ngantuk.
Tapi kang ado appointment. 
So, amik mood jap.
Layan Running Man. Kasi smangat sikit. 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram