Followers

11 Mar 2013

MAkbed: The Journal Berwajah Baru.



Jejeng.....


Makbed mengucapkan Selamat Datang pada mereka yg baru menjengah belog Makbed hari ini.
Lihat...
Tiada lagi kambing biri-biri menjaga belog.

Makbed dah kaya sikit. Upah human-being plak menjaga belog Makbed kali ini.
HAHAHAH..
Comel kan esisten Makbed?
Rambutnye keriting gitu.. 


TEma belog masih lagi mengekalkan warna biru.
PEnampilan lebih matang dan lebih profesional. 
Mula-mula nak buat bebetul profesional, tapi kendiannya rasa cam "alah...tak payah nak profesional sangat lah..." sebab kome pun tau aku ni camana , ye dak?


Terima kasih banyak-banyak kat adinda Nurul Izzati kerna tolong make-upkan belog aku.
Ini merupakan kali kedua kami bekerjasama.
Dia menghadiahkan aku seekor kambing biri-biri.
KAli ini, dia bagi aku 'bibik' plak. 
HAHAHAHA..


Blog template, header, signature, watermark dan susunan belog sumanya dia buat. 
Senang bekerja dengan beliau kerana beliau pun sudah tahu citarasa saya bagaimana.


Hope anda juga suka sebagaimana saya...yek!


***
...tgh layan citer korea online tajuk YES CAPTAIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram