Followers

4 Mar 2013

Jawapan Teka-Teki Gambar Misteri Di Fesbuk MAkbed...



Semalam saya telah membuat satu teka-teki di fesbuk dengan memaparkan gambar tertera di bawah...






OK.
Aku dah besarkan gambarajah. 


Ade yang teka menda ini sebagai tungku.
Siap buat accusation cakap aku peknen lagi.  Horhorhor..

Ade gak yg cakap ni apron.
Ngeh-ngeh-ngeh. Bukan. 


JAwapannya adalah.....



"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

"
'
"
'
'
"



Sarung kaki..

Sarung kaki yg berfungsi sebagai selipar dalam rumah.
Kat tapak kaki tu ada tapak getah so that bila ko pakai dalam rumah, lari-lari dari hall ke dapur pun ko tak tersembam ke simen. 
OSem menda ni.

Umie (MIL) belikan untuk saya.
Khas dari Korea. 
Sebab tu ada bunga-bungaaaaaaaaaaaa... yey...


Oh..tiba-tiba terasa diri ini comel seperti Hyuna 4 Minute. Kihkihkih~

Tido pun pakai tau!





Ini adalah diri saya seploh menet sebelum kejadian langgaq pungkoq keta semalam. 
Motif gambar disiarkan adalah nak gitau tudung ni cantek kan?
Aku beli sama pattern ngan Kak Bos (Haida) . Beli kat Billion. 
Nampak seperti table runner saja. 
Tapi bila diletakkan di kepala, nampak gojes pulak. 
Bukan saya yang kata ye.. Saya cuma rephrase apa yg orang kata jer.
HEHEHEHEHEH...



Amaran: INI ADALAH GAMBAR CURI!

Comey tak Kak Bos?


Hikhikhik...







-KE ARAH MEMFEYMESKAN KAK BOS-
MAJULAH KAK BOS UNTUK NEGARA






sampai hati ang tak singgah umah aku tapi pi berjalan sampai Perlis. KEJJAM!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram