Followers

27 Feb 2013

PEace bebeh!



Weeee... It's all done!


Apekah yg done?



.........


....




......





LIPAT KAIN 3 BAKUL!






RIndu kawan-kawan.

Rindu kawan-kawan TGV saye.
TAk lama lagi akan ada small gathering bersempena kenduri kahwin Wan Kering.
Ahh.. kawin juga orang tua cekeding tu! NAsib baik ada orang mahu. HEHhehehe...



Platonik friend aku tumpang bermastautin di rumah selama beberapa hari bagi menjalankan business -tour beliau.


Gumox





..dan kasut-kasut beliau




After 2 nights of unstoppable rain, tonight he managed to run his business. INche Kitchi kate, malam ni bukak kat Jitra. Street Bundle. SInce aku tak pergi, aku hanya dapat boh gambo ni jer la.

So, if you spot him somewhere , anywhere, just say hi.
Belek-belek le kasut bundlenya. Semuanya dia jual dengan harga RM35 sepasang. Dan they are all in good condition. Dan berjenama pulak tu.

 He run his business around KL and Selangor. KAdang-kadang, dia keluar dan datang ke Kedah. KAlu di Kedah, dia biasanya akan 'melonggokkan' kasutnya di depan PUblic Bank Changlun.  KAlau di Selangor, merata-rata kawasannya. Ada hari dia di BAtang KAli. Ada hari di Shah Alam. Aku pun tak pasti lokasi perniagaannya. Yang pasti, memang tak tetap. Dah mengamalkan konsep street bundle , kan?


FYI, besok MAkbed akan berangkat ke MAnjung . Semua pergi. Ada small get-together dengan warga HKCC insyaallah.

Tapi, yg paling penting agendanya, ada Monthly Meeting ler ngan Encik Bos. LAma tak nyanyi nih!!!


Sori kalau entry tak berapa nak semenggah. Makbed tengah dalam proses mengkempiskan perut. BUkan setakat kempis je.. Dan meratakannya terus!!! Korang doakan la aku berjaya.
TAk gi gym pun. Just do my own discipline je. Skang anak-anak skolah pagi. JAdi, ada sedikit masa untuk berlari-lari riang sekeliling taman perumahan.


Punya pulun berjogging, tetiba kasut aku tapaknya tertanggal. GAmaknya kasut jogging aku pun terkena kejutan budaya. MAklumlah, dah 4 tahun tak pakai betul-betul.

KEna beli baru ler pastuh. Jahanam teruk!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram