Followers

3 Feb 2013

Oh My BAMBAM



Nasib baik takda apa berlaku kat enjin Bambam Bee.
But masa Inche Kitchi test drive sekitar bengkel tadi, suddenly keta tu mati enjin lak.
Rupanya, ada masalah dengan distributor.


Allah sayang betui kat aku.
DIstributor memang kritikal lah tu sampai gitu.
TApi, baik pulak dia jalan dari Lumut sampai Alor Setar, lansung takde tanda-tanda nak rosak.
PAgi ni masa nak antar Oni je baru nampak tanda 'kerosakan' kat dashboard.
Kalu tak, silak haribulan rosak plak masa nak gi Manjung 6hb ni. 


Penggantian distributor dilakukan dengan 'tersenyum' lebar wajah.
NAsib baik ada cash.
KAlau takdo, camno den nak gi keroje ari Rabu ni?


Dah le nak bawak Oni ngan Wawan lak tu.



Just pray for our safety.
PAsni maybe aku kena simpan suma number doktor Bambam Bee di semua cawangan dan setiap negeri, especially area Kedah, PErak dan KL.


Gonna write again later.
HAve to bring all of them to bed first. See ya!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram