Followers

2 Feb 2013

Memperkenalkan PRODUK KECANTIKAN Paling Hebat




Nak hapdet aktiviti semalam. Tapi, belum ada gambo untuk dihaplodkan. JAdi mari kita haplod memain ajer lah.




Cambiasa... awal-awal tahun ni memang sangat banyak dinner , award presentation, recognition dinner dan sebagainya.
For those who qualified for the honour and recognition, this the night. Tapi, ini hanya untuk Perak Region je. 
Yang aku gi Genting ritu, haaa... Yang tu memang satu MAlaysia punya recognition. So, sapa dpt naik pentas masa tu, memang buleh sampai tahap nangeh atas pentas ketika menerima award. Kome doakan aku buleh jadi gitu ye...


Hadirnya aku kat Manjung adalah untuk prepkan diri. Sekali lagi Bos menerima award as the TOP RECRUITER OF THE YEAR 2012, dan semestinya kroni-kroni beliau perlulah hadir sama untuk meruntuhkan memeriahkan pentas.


Untung ada sale. Grab 1

Prep pertama adalah shopping.
Aku rasa aku hilang beratus kalori kot shopping mencari barang-barang keperluan sendiri dan keperluan rakan-rakan. Eh, best pulak shopping ye. 
KAlau korang nak tau.. Selain dari cita-cita murni yg aku sematkan dalam hati , ada juga cita-cita nakal. 
CIta-cita nakal aku adalah..... Aku nak shopping apa je suka ati aku tanpa perlu tengok brapa baki duit yg aku ada. HAHA.. Aci tak?
OK. melampau cita-cita tu. TApi dah namanya pun nakal kan? Sukati makbed la. 

Buat masa skang, masih belum buleh lagi.


PEnulih bersama teman shopping, Rohaijah


Balik bilik, dalam jam 3 petang, siap plak nak gi dinner tu. 


POSE!

TErpaksa snap gambo sniri sebab takda sapa nak snapkan.
*Sedey.


MAjlis berlokasi di MH Hotel, Ipoh.
NAk mencari Hotel tu senang je. 
NAK PEGI TU SUSAH.
Aku pun tatau apa yg susah sangat. Aku ngan Fiza sampai sesat-sesat bagai, padahal hotel tu kat Jusco Ipoh aje nye.
TErlepas cocktail party..... *sedey lagi. 


BErsama teman seperjuangan


Gambo untuk majlis akan dihaplod dalam entry akan datang.
Manyak gak gambo menarik di dalamya. 


Kendian...










Yaaa...
Tiada product apa pun yg boleh menghilangkan sama sekali lingkaran hitam di bawah mata kecuali......
PHOTOSHOP!

Jadi, jangan membazirkan masa dan wang ringgit untuk membeli produk kecantikan.
PAKAILAH PHOTOSHOP!!!


Ia juga membantu MENGHILANGKAN SAMA SEKALI pori-pori wajah anda. Bukan mengecutkan, MENGHILANGKAN!
MEmbuatkan wajah anda kelihatan sangat flawless dan cantik giler bagaikan anda adalah adik-beradik Edward Cullen... giteww..

TAik lalat aku pun dah hilang warna. Cuba cari.
Jumpa tak?

HAKHAKHAKHAK


I didn't expect this picture turn out to be this macho.. BUt I like it, anyway. 
Some of my friends told me that 'corporate picture' is a picture where you looked like 'sombong berjaya' camtu. Tu just dia punya term la. 
BUt,  I tried my best for the picture tu be looked like 'ME', originally. 
Mekap was all done by me and PHOTOSHOP. TAkde sapa nak sponsorkan mekap. AHAHHAA..
MEkasih bedak pixy, eyeliner kesayangan , lipstick merah kesayangan dan PHOTOSHOP.  You will always have your own 'place' in my handbag, whatever brand the handbag will be, soon. 
Hewhewhew..~
Tudung adalah tudung hari-hari pakai jer. MAsih mengekalkan trademark PASHMINA kemana sahaja pergi.
Cuma kena belajar lebih banyak cara menggayakannya kerana mau pakai pashmina bersama blazer dan meng'korporat'kannya agak susah juga ye. 
 


MAsih diri saya seadanya.

MAsih perancang kewangan pilihan anda. 

MAsih merupakan saudagar kopi sedap kaler purple tuuuu.....

Doakan yg baik-baik untuk aku.

 

PAda yg berminat nak tanya pasal insurans, boleh PM MAkbed.
Sila KLIK SINI dan LIKE page aku.











Salam sayang...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram