Followers

6 Feb 2013

Makbed VS Inche Kitchi



Kata orang, jodoh ni perlulah sama. Seiring sejalan. Kena suka menda yg sama. Kena cakap pada masa yg sama... BAru match.


Gitu ke?


Meh kita tgk Makbed ngan Inche Kitchi sama ke tak sama dalam setiap perbuatan.


Makbed: suka teh ais
Inche Kitchi : suka neskepe o ais


Makbed: suka bercakap
Inche Kitchi : tak banyak bercakap.


Makbed : tak suka game
Inche Kitchi : suka main game


Makbed : makan banyak
Inche Kicthi : makan sikit


Makbed : makan semua menda, kecuali kerang, hati ayam
Inche Kitchi : tak makan taugeh, bawang, sayur tapi makan kerang dan hati ayam.


MAkbed : sentiasa tampil comel dan bergaye tetapi agak tak senonoh at times. uhuk..uhukk..
Inche Kitchi : sentiasa tampil selekeh tapi control hensem dan terkawal tingkah lakunya.


MAkbed: jarang ditumbuhi jerawat
Inche Kitchi : banyak jerawat. Makbed tukang picit jerawat beliau.


Makbed: Suka tengok anime tapi tak sempat nak tengok sebab banyak kerja
Inche Kitchi : suma citer anime dia nak tengok sampai tak sempat nak tengok suma citer...


Makbed: GARANG dan gelojoh
Inche Kitchi : LEMAH LEMBUT dan penuh kesabaran


MAkbed: tak minat hindustan.
Inche Kitchi : suka hindustan


Makbed : Geli tgk Salman Khan
Inche Kitchi : Salman Khan adalah idola beliau. HAHAHAHAHAH..


MAkbed: Anak sulung
Inche Kitchi : Anak kedua


MAkbed: Pemakan daging lembu dan kambing
Inche Kitchi : Pemakan ayam tegar. Selalu dia ceduk lauk ayam jer kalu makan kat kedai


MAkbed: Penulis blog
Inche Kitchi : Pembaca blog




Persamaan:

KEduanya suka makanan pedas.
Keduanya adalah kaki wayang.
Keduanya mudah terpengaruh. Paling latest ,Inche Kitchi terpengaruh tengok Running Man. AKu le ngajor tu. PAstu, dia lak lagi teruk sebab rajin plak dia pasang channel KOrea semedang sampai aku pon konpius aku kat Malaysia ke Korea.
Keduanya mempunyai adik bradik yg agak ramai. MAsing-masing 6 orang.
Keduanya tak minat karoke.
KEduanya bukan penjeles yang dasyat. So, takyah wat lawak bagi masing-masing jeles. Semuanya dipandang sepi jer...








Hasil kombinasi mereka berdua ini telah menghasilkan........






Tanda orang beriman adalah BERSYUKUR.





Tengah boring. Bleh plak beliau ini bukak TV2 .. ada hindustan plak!!!! 
Nak raya cina pun ada hindustan ker?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram