Followers

5 Feb 2013

Ejakulasi Pramatang bukan lesen untuk anda berlaku curang wahai isteri!


[Entry suatu masa dahulu]


Terpanggil untuk membuat entri setelah terbaca entri Nora Shahaira [baca sini].


Zaman skang yang serba canggih dan maju, wanita-wanita lebih educated dan they know what they want. Citer-citer drama omputih yang biasanya lebih 'telus' dalam menyampaikan 'kehendak' mereka, membuatkan kita , wanita MELAYU rakyat Malaysia yang biasanya dikenali dengan sifat sopan dan santun, menjadi lebih agresif dalam menyatakan kemahuan.
Jangan terkejut, kalau suami dia 'habih awal' slamber je dia sound. 


"Awak ni cam superman, cepat jek!"

 "Aik, garu belakang pun buleh stim ke? Belum start lagi ni!?"


FYI, untuk lelaki , kesopanan dan kesusilaan seorang wanita akan hilang juga bila 5 tahun kawin asik 'habih awal' je tau. LAgi la dia bengang bila suami dapat apa yg dimahukan, lepas tu dia bantai tido tanpa mempedulikan isteri yang masih mencari 'arah'.
Terasa seperti kita ni macam BANK SPERMA plak. Main lepas je... 


Tapi, entri yang ini, Makbed tak nak fokuskan untuk lelaki.

Ini entri untuk para isteri. 


TERLAMPAU banyak kisah isteri berkekasih gelap skang ni. Di kalangan kengkawan sendiri pun ada. Jangan sangka yang bertudung pun tidak terjebak. 
Macam kat tempat aku ni, isteri beruniform, dengan di kepalanya terjunjung kalimat ALLAHUAKBAR , dipakai hari-hari.. sepatutnya lebih bijak menjaga kehormatan.
Tapi, bila setan dah cucuk jarum, azab Allah pun dah tak takut dah. Hujung minggu pun buleh naik bot ngan pakwe gi Pangkor, or Cameron Highland bersama 'kekasih gelap' masing-masing. 
Lebih buruk keadaan bila si suami tu kena bertugas di lautan.

Jangan ingat bersuamikan lelaki NAVY , SUAMI anda berpotensi untuk berlaku curang dengan anda!
Suami anda bebas ke sana kemari dengan sesiapa saja, sebab dia selalu bertugas , berlayar lama-lama... besides dia nampak sangat osem bila beruniform yang mampu meruntun jiwa setiap gadis , janda, dan makcik yang melihat.
MEMANG TIDAK!

Dulu mungkin. 

Sekarang tidak!

Suami berlayar?
Suami belum keluar pintu, isteri dah pun set appointment nak dating kat mana. 
Dah siap booking hotel. Dah ada perancangan aktiviti sepanjang ketiadaan suami di rumah.
Even worse, suami tu ada kat umah pun, isteri bleh slamber je kuar jumpa pakwe. 
Of course, lying is not a problem la kan? 


Bila kita cuba nasihatkan, timbul isu 'suami tak leh bagi layanan sama macam si pakwe yang jauh lebih hebat bila di ranjang.' 
So, sapalah kita nak bagi nasihat pasal hal dalam kain dia sebaliknya cuma mampu nasihatkan supaya dia PIKIR baik-baik apa yang dicakapkan tuh. 
Azab Allah ni tak kenal masa. 
Time makan pun buleh je DIA bagi.


Definition premature ejaculation buleh didapati di SINI. Bukan malu nak letak, tapi panjang sangat la plak. Kalau boh sekerat-sekerat kang tak paham


To my personal opinion, kalau anda rasa anda bernafsu besar dan mahu merasa nikmat dilayan sehingga 15 kali orgasm ketika berhubungan badan, nyatakan lah secara jelas kepada suami. 
DENGAN CARA YANG ELOK.
Oh yes, suami adalah lelaki. 
Dan dia sangat ego. 
So, kalau dia degil dan rasa diri hebat sekalipun, jangan amik keputusan untuk terus berzina.
Kalau tak, takde kuar istilah 'anak ikan' dan sebagainya.
Aku rasa, discussion adalah penting.

Suami, listen listen listen!!!
Jangan berlagak sangat.
EGo, tidak lansung akan membantu anda mengatasi masalah ini. 
Ejakulasi pramatang ada normal kepada lelaki especially yang bru-baru kawin. Biasala, perkara baru, ye dak? Excited lebih.
But, ia tak boleh dijadikan EXCUSE sampai masuk tahun ketiga kahwin. You have to FIX it!
 Itupun kalau sayangkan isteri dan rumahtangga anda....


Kepada isteri, beri masa dan sokongan.
Jangan sesekali memandang enteng dan mengondem-ngodem suami anda. 
Kalau dia bantai tido je lepas 'habih' tu, ko rotan je soh dia bangun. HAHAHAHAHHA... 
Tapi, sebagai isteri, bersabarlah. Jangan terlalu memberi tekanan kepada suami. Takut satgi dia bebetul nak memperbetulkan keadaan, dia plak bantai gi wat rawatan mengurut, atau makan pil kuat ke hape, skali terus jadi kisah lain plak.
Naya tak? 

Rumit tau masalah ni sebenonye. Cuma , tak berapa kenan la solution isteri makan luar ni.
Yang peliknya, pompuan-pompuan ni tak segan tau. Orang sekeliling nampak je apa dia buat.
TApi, dia cam tak port je.
Macam menyalahkan si suami plak sebab si suami tu tak competent in bed yang menyebabkan dia jadi gitu. Ada yang sampai termengandung tau. 
Nih pun masalah sosial gak nih!


Wahai isteri, anda bukan wanita mat saleh ye.
 JAnagn diikut.
Kalau rasa tak selesai gak masalah tu, anda buleh tuntut fasakh di mahkamah. Ini adalah lebih baik dari memalukan suami anda di khalayak sehingga beliau dipanggil DAYUS semasa anda MASIH lagi menjadi isterinya. At least semasa proses menuntut fasakh , si suami akan tersedar akan kealpaannya tentang kehendak anda selama ini dan berusaha untuk berubah. 


Ingat, 'habih awal' atau tidak mampu memuaskan kehendak anda bukan satu DOSA ok.
But BERZINA is.
So, kalau suami anda tido mengeroh lepas selesai 'kerja' sekalipun, anda tetap dapat pahala sebab anda melayan keperluannya meskipun keperluan anda sedikit terbengkalai..
Tapi, kalau anda memilih untuk melunaskan keperluan terbengkalai anda tu dengan cari lelaki hebat di luar, anda memang menempah neraka di akhirat kelak.
So, choose wisely ladies!



Bebelan ini tidak ada penaja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram