Followers

10 Jan 2013

TAk sempat Blogwalking hari ini.





Lewat plak siapkan entri sebijik untuk hari ni. Sebabnye, semalam aku tido lewat , packing baju-baju untuk ke Tasik Banding esok. 
MAlam ni, aku gerak ke Sik. Tido sana.
Cadangnya, nak gerak dari Sik je terus ke Banding. 


 Sebelum MAkbed terlupa, Makbed nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada follower baru yang decide nak follow tu. 
Atas banyak sebab tetiba follower jadi ramai , tapi mostly adalah dari segmen SAYA FOLLOWER DARI NEGERI, anjuran FizGraphic. 
Dan juga melalui Giveaway New Year 2013 anjuran Jiwarosak.Com


Ada beberapa lagi blog baru yang folo, tapi Makbed tak sempat membalas ziarah lagi kerana kekangan masa dan tugas lain. 
KAlu buleh tu, taknak la just main singgah-singgah, tinggal pesanan "saya datang.." tapi tak baca entry dan menghayati penulisannya bebetul. Tak puas. 
Bagi Makbed, kalu nak kenal orang bebetul, baca je lah tulisannya sebab nak tengok orangnya pun bukannya dia ada depan kita, kan? 


Salam Perkenalan MAkbed ucapkan. 
Insyaallah, nanti aku blogwalking lagi yer.


Terima kasih sebab baca.



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram