Followers

29 Jan 2013

SURVIVAL MODE




Aku nak susun jadual utk hari ni je pun.
Duduk kat meja saje, dah berpeluh.


HAri ni INche Kitchi takde.
Gi KL.
Dan Makbed pun sudah tuko mode kepada mode SURVIVAL.
Tapi sehari je kot dia takde. 
Malam kang dia balik la kot. 
Suami balik ke tak balik pun main kot-kot jer. AHAAHA..~


Besok pagi-pagi MAkbed bertolak ke Manjung. 
KEna sampai before 12 tghari sebab aku nak gi masuk markazzzz dulu. 
Ada manyak menda nak kena settlekan, antaranya ialah nak install 'sesuatu' yg kalau aku tak install secepat mungkin, akan menyukarkan aku menjadi perancang kewangan berkarisma di masa akan datang. 
Inilah hakibatnya kalu format lektop. 
Lektop baru lah ni. MAcam baru beli gayanya. 
Mekasih la kat virus 'melewar' yg masuk sehingga menjahanamkan segalanya. CISKEK!


Will be there starting tomorrow sampai 1hb Feb. 
Sapo nak teman aku shopping kat AEON MAnjung, sila roger sebab aku mmg WAJIB cari blazer suit sebab yg ado nih dah besar. 
Udah aku ajak Juliana Jamni, tapi makcik tu tengah menunggu hari nak branak je. 
KAlau jalan ngan aku,maybe cepat sikit bersalin nye. HAHAHAHAH~





Nak bergerak sekarang!


Semoga ada peluang hapdet blog malam nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram