Followers

18 Jan 2013

It's A Beautiful Day



NAk ucap terima kasih banyak-banyak kat kawan-kawan sume yang sapot...
YAng bagi kata-kata semangat..
Yang tolong skali godek blog aku ...
Yang tolong tepuk belakang..
Yang tolong pinjam kan bahu..


Bila jadi skali lagi menda camni Lulu Caldina adalah orang pertama aku contact.
Kemudian aku roger Nurul Izzati plak. Sebab dia memang orang kanan dalam bab mempercantikkan belog aku.
Kendian...... aku mencari-cari orang yang pandai bab-bab teknikal blog sikit-sikit dan boleh explain kat aku dengan cara mudah sampai aku paham. PErcaya tak, after beberapa tahun berblog, aku pun takda la pandai sangat. hewhewhew...
Timakasih kat Jiwarosak.Com. Bebanyak mekasih.
HAri ini, beliau pon tetiba gundah-gulana. Sebab dia pun pernah kena macam aku.
Kena cari hosting jugak la tak lama lagi since ini sudah kali kedua jadi macam ni tau!


MAkbed:The Journal akan bermula hari ini. *Potong riben. 
Pun begitu Makbed masih mengharapkan kepulangan Makbed's Journal.
Aku belum bersedia kehilangannya. Sangat tak bersedia.


Blog aku dah macam baby baru lahir dah. Ape pun takde.
Opss..lupa.. Ada entry lama-lama lagi.
Aku hapdet sikit-sikit.
BAnyak entry lama yg akan dibarukan. SUpaya korang leh baca balik dengan bestnye. HikhIkhIK~


JAdi, marilah kia lihat.... dari follower aku yang 10 orang skang ni, berapa lama pulak nak amik masa jadi 200 orang.


p/s - tolong maklumkan pada rakan-rakan lain tentang penukaran link makbejournal ye. Sudah takpakai makbedsjournal dot blogspot dot com. Now I am using , makbedthejournal dot blogspot dot com.



It's a beautiful day.
Thank you.





Please LIKE my Page.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram