Followers

17 Jan 2013

Hai laa Kambing




Hee... Among all kesedihan yg melanda akibat blog tang ter'removed' itu, ada gak good news.


Nurul Izzati dah susah hati dan turut sama berkongsi sedih atas kehilangan kambing biri-biri ciptaannya khas utk blog Makbed' Journal. Ya... kambing tu dah lama bersama aku sejak dari Makbed.Com lagi.
Dan ianya menemani aku sampai ke MAkbed's Journal.


TApi, tadi aku teringat plak yg aku letak gambo header blog dalam page. Itu sahaja baki Makbed's Journal yang tinggal. Mujurlah sempat buat Page tu.


JAdilah..dari takde pape lansung, kan? Berpositif tu bagus. KAlau terus nak mourning pasal blog , terasa kejam lak ngan diri sendiri. LAgipun masa itu emas.


Aku dah sampai ke peringkat makan tak lalu, mandi tak basah teringat kes ni. HAHAHA.. in fact, last aku mandi adalah subuh tadi jer. Skang dah nak dekat tengah malam, aku masih tak makan nasik, dan masih tak mandi. Tapi tuala ada tersangkut kat bahu.


Insyaallah, aku akan kembali menghapdet apa yg ada, dengan apa yg boleh. MAaf la, entry lama-lama dah takde. AKu cuba la cari kot mana yg buleh. Korang buleh la follow jika mahu. Takde paksaan. Aku cuba nak kena hapdet kat beberapa blogger tentang penukaran URL. Dan mungkin entry-entry dalam Saya Blogger Dari Negeri kena buat semula.




Please LIKE page Makbed ye.... KLIK SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram