Followers

12 Dec 2012

Video Istiadat Perkahwinan Silang Pedang



Ini video kahwin rakan Makbed, Lt Mohd Shahril Nizad dan Puan Arlyn Catalyst. HAHHA..nama glemer gitu. 
TArikh sanding rasanya sekitar August 2008. 
Seminggu selepas tu, MAkbed menikah.
TApi, time ni MAkbed takdo. Gi Bandung. MAkan hangen. 


Sapo nak tengok Inche Kitchi dalam keadaan hensem, buleh klik ye. 
HEHHEHEEH~

Minta maaf le pada yg terpaksa tengok entri 'kesedaran' ni.
Ingin dijelaskan lagi sekali, isu FK dah habih tau.
Maybe tinggal FK kena wat permohonan maaf je (berangan) tapi berterima kasih gak la kat beliau kerana tetiba je sume orang cam terbukak mata apekah itu swordbearer dan signifikasinya kepada masyarakat. 
Che wah!


So, buat adik-adik yang masih mencari jodoh dan sedang mempertimbangkan untuk kahwin bawah pedang, maka carilah yang bersesuaian.
JAngan consider tang swordbearer je. 
Niat salah kang, membawa petaka. 
KAhwin tu satu perjanjian. Memerlukan komitmen sampai mati. 
Dan, peringatan tambahan, semua anggota dalam video di atas dah ada yg punya. 
SO, silalah cari orang lain.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH!


PErasan tak, pengapit pengantin pun takleh lalu bawah pedang tu?


KEs FK tu difahamkan yg beliau ni sebenarnya memang ada buat permohonan nak wat majlis istiadat pasukan keselamatan. 
Dan dia pun one of the member from that pasukan keselamatan. 
So, isunya tentang majlis istiadat dah habih kot rasanya sebab menda tu diluluskan.
CUma..... tang uniform tu plak la. MAybe ianya hanya sebagai PROPS jer, tapi salah main BATCH. MAin pin je mana yg sempat. So jadi la cacat sikit.
JAdi, murid-murid sekelian, jangan main-main dengan apa saja lambang pasukan keselamatan. Amik batch apak kome pehtu simpan wat keychain ke. HAHAHAH. TAkleh ek. 
KAlau tak kantoi takpe. 


And for those yang cam 'anti' je kat entry aku, takpun cam meluat je tengok aku pos menda-menda yg nampak cam ekstrim lagi fanatik NAVY ni, hahaha... I just boleh cakap..






TETTTTT!!!!!!


(tidak boleh memaki hamun di sini.)
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram