Followers

19 Dec 2012

Tengok Ulang-Ulang Citer The Hobbit. Apadehalll....



2 hari lepas dah gi.

HAri ni gi lagi.





HAri tu gi sengsorang.
HAri ni gi berdua orang.


Inche Kitchi kecayangan da balik loh!!
Weee....


HAri tu tengok 3D.
HAri ni tengok yang tak 3D je.





Oshem gile citer ni sampai aku tengok lagi dan lagi.
RIndu kat Gandalf.
Hok Hok Hok~!
Rindu kat Lord Elrond, apak kepada Arwen tuh.
HEh, leh tengok apak Lady Arwen masa takdo uban. Kuikuikui.


Citer ni bes. Seperti mana hebatnya trilogi legend nya Lord Of The Rings. 
LAhirnya The Hobbit bakal menjadi trilogi yang dinanti-nanti.
Hee.. ada sambungannya tau.
Ada la 3 sequel lagi kot.


So, maybe sequel last nya tu akan keluar masa Oni dajah 1.
KEKEKEKKE..~


KEnapa musti tengok citer ni?

Korang musti nak tau mana asal-usul cincin keramat tu kan?
Kita akan tau wizard ada 5 orang dan salah satunya adalah Gandalf. 
Rosegobel Rabbit adalah comel dan merupakan arnab paling laju dalam 'sejarah'. Kira lebih kurang cam ferrari la. Rusa Santa Klaus pun takleh lawan. 
Kita akan berkenalan ngan pakcik Frodo, semasa muda. 
Kita juga akan melihat Dwarf paling hensem dalam sejarah. Dan serta merta korang akan tukar pakwe dari Jacob Black kepada Kili. HAHAHAHAHAHAHAHAHHH*pang !


Banyak moral yang boleh dipelajari dari movie ni. 
Friendship, motivation, leadership, brotherhood, loyalty...
Woo..leadership Thorin memang sangat mengkagumkan walaupun dia ada tertewas dengan isu peribadinya sendiri dengan si Azog the Pale Orc itu. 


Dan kita boleh tengok bagaimana orang yang takutkan perubahan hidup akhirnya sedar yang dirinya itu tidak ada apa-apa yang menarik dan akan kekal camtu je sampai bila-bila selagi diri dia tak bersedia menerima cabaran. 
Kalau bosan dengan hidup, tukar. 
KAlau nak tukar, mestila ada cabaran. 
Yedak?
NAsib baik la Bilbo setuju nak ikut GAndalf gi adventure tu.
So dari life dia yang sangat skema dan mengikut rutin harian, takde ramai kawan, dok terperuk je menulis buku, tetiba je Bilbo dibawak ke satu journey yang dia sendiri tak sangka.
Sebelum ni dia just tau kampung dia je...
Sebelum ni dia kena kaum Hobbit dia je..
But once he open himself for an adventure, dia nampak memacam.
Dan dari sorang dwarf pun dia tak kenal, dia dah kenal 13 orang.
Dari lansung tak penah nampak Elves, dia dah gi IStana Elf.
KAn bes?


I like this quote..




Home is behind you. 
THe world is ahead. 






Kili gak best!!

HAAHHAHAHA




Ninjabed!


Ok..
Nak gi bertarung ngan Otomen laks. 


Daaaa~



Tengok tauu!
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram