Followers

31 Dec 2012

SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU SAYANG


Sibuk kalian semua membuat countdown tahun baru.
Tapi, keluarga Makbed ada sambutan special setiap kali menjelang tahun baru.


Menyambut hari ketuaan Inche Kitchi.



Memula buntu jugak la nak sambut acaner sebab lately Makbed dihinggap sindrom malas masak.
Taktau la dah kenapa jadinya aku ni.
Battling with the feeling yang taknak masak tu sudahnya aku MASAK pizza jer.
Untong lah ada Domino's.


Weehuuu!




Pun begitu, Makbed sempat order kek last minute kat Monarich Delibake.
Mujurlah Kak Mona nak watkan. 
Maklumlah time-time gini orang sume sibuk daftar sekolah anak kan.
Huuuu..~



Oni panggil Ayah dengan terujanya...

"Ayah, tengok ni. Otomen Ayah!"



Ate sudahla salah 31th tu.. Patutnya 31st.
HEHHEE..


Tapi benornya, hari ini Inche Kitchi baru je genap 30 tahun. 
Emo dia tadi aku letak 31 tahun. HEHEHEHEHAHhahHHAHh..
Saje nyakat benornye. 
Awak jangan le marah. Meh cium sikit meh~ Muah Muah..


Saje minta Kak Mona letak gambo otomen sebab kalau tak letak pape kang bosan jer.
Boh je la otomen tu. Kasi Oni eksaited nak makan kek. 
Sejak-sejak skang ni je Oni faham apakah itu birthday. 
Maklumlah, bebaru ni dia gi birthday party kawan Alang.. wah, kemain le Oni. Skang suma kengkawan dia tua 20 tahun dari dia. Itu le pasal Oni bercakap macam makcik-makcik. Huh!


Bezday boy






Maafkanlah baju Wawan yg seksi itu.
Terlupa lak nak salin baju dia tadi. Dah gedoboh bajunye. Ala..shiannye laa...





Boleh perati-peratikan , Wawan dan Oni ikut muka siapa?
Ibu ke Ayah ?







Buat suami tersayang, Selamat Hari Lahir.
Sambuatan dibuat awal sikit, sebab nanti anak-anak ngantuk.
Actually Inche Kitchi lahir dekat-dekat nak tengah malam dah. Sipi-sipi je nak masuk tahun baru. 


Semoga awak sentiasa dilindungi Allah. Diberikan kesihatan yang baik untuk beribadat dan mencari rezeki di bumi Allah. Moga hajat dan doa dikabulkan dan Bee doakan sgala urusan awak dipermudahkan. 


Buat pembaca sekelian, doakan kami kekal bahagia selamanya.
Selamanya..... Selamanya... Selamanyaa.... LALALALALALA...*tetibe.





Adik-adik yang sporting giler.
Mekasih.



Dan kepada Akilah Bakri, Happy Birthday juge ye.. Sori, tak wish kat fb . Memang sengaja pun. 
HUahuahuahuahuahua.~



Kilah adalah yang di tengah-tengah itu. 



Semua dah kenyang makan piza.
2 large dan 2 regular.
Sampai mengah dema ni makan. 


PAsni susun movie schedule. Alang dah donlod movie.
Entah ngape tetiba si Kimi ni nak marathon Lord Of The Rings dari nombor 1 sampai 3 , sebaik saja lepas balik tengok The Hobbit ritu. 
HAHAHAHA..
Dia kata, baru skang dia paham citer LOTR.
Selama bertahun-tahun ni, dia dalam keadaan yang tidakpaham rupanya. Cis..


Sekejap lagi, LOTR : Return Of The King.
Pastu, Street Dance 2.
Pastu, sambung tengok Running Man plak. 


FIGHTING!!!!!!!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram