Followers

26 Dec 2012

[MOVIE REVIEW[ CZ12



Hari ini meluangkan masa ngan suami kecintaanku , berpimpinan tangan tugeder-geder gi tengok wayang.
Sebelum tu, Oni ngan Wawan diserahkan kepada penjaga sementara bagi memastikan masa romantis kami tidak terganggu dengan jeritan histeria. 
Horhorhor!


Sementara nak nunggu movie start , sempat la meeting bersama dan merancang untuk memajukan perniagaan 'tak sengaja' kami di masa depan. 
Bukan senang nak leh meeting ni. 


Ha..citer meeting tu sambung kendian.

Meh nak wat movie review jap.




CG12.





Movie best wajib tengok since aku dah lama tak tengok Jackie Chan beraksi.
ALahai, tak makan tua orang tua ni ye. 
Kuat dan sehat lagi. Punyalah gigih dia berkarya.
Wajiblah korang tengok kerana filem kali ini sedikit pun tidak membosankan malah anda mungkin tak akan cuma kejip-kejip (kelip-kelip)kan mata kerana tak mau miss satu saat pun.
HAHAHaAHHA!


Memula aku ingat citer ni ala-ala cam CJ7 gak la.
AAAHHHAHAHA.. Dah mula pun C kat depan.
Rupanya sangkaan aku melecet meleset sama sekali....




Saya bagi 5 bintang FULL kerana saya memang easily impressed. 




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram