Followers

3 Dec 2012

Mengah Kome Baca ENtri Ni.




Bekojo lah kito, sekueknyo...
Bekojo lah kito, sekueknyo...

HAHHA.. ingat yg tu je.



MOnday Blues?


Ok..agak blues la sebab pepagi tadi enpon aku berbunyi.
Ingatkan ade orang mati ke client eksiden ke kan..


Rupanya Angah telepon, cakap dia dah nak sampai umah haku.
NAk pinjam keta Alang. 
YAng best tu, Wawan terus jaga.
Waaaaaaaaaaaaa....~


Poton stim. 


Wawan nangeh takmo pi umah Pengasuh.



HAri ni bersiap nak gi pos je. 
Takde plan pun nak gi opis..
Alang kata nak pakai Bambam Bee sebab takut hujan tengahri kang.
KElas dia kol 11.30pagi.

So aku pun dengan rakusnya bersiap-siap, angkut suma otomen Oni ngan otomen Wawan gi umah pengasuh. 
PAstu, aku gi bank. 
Kuarkan duit dari bank A... masukkan ke Bank B.
Senang nak wat online payment premium insurans rakan-rakan tersayang. 
PAstu, gi kedai Apple Baby... kedai yg jual barang baby dekat ngan umah aku... 
Beli teats baru untuk kedua otomen tersayang.

On the way tu kena ngorat plak ngan budak bengkel keta sebelah tu. 
Aku jalan kaki je pun.
TApi, dia sound aku parking Bambam Bee , terlebih sikit je muncung Bambam Bee masuk ke line parking keta dia.

Aku sengih je . Wat muka comel..

"Saya nak pi beli puting susu anak sat! Saaaaat ja..." kata ku sambil tunjuk peace. HAHAHA...
Pehtu aku blah masuk kedai.

Keluar kedai, tak sampai 5 menet pun, aku bawak bersama teats anak2 dan susu tepung untuk anak-anak juge. 

MAmat tu tegur lagi masa aku nak masuk keta....tanya aku beli susu kat sapa. 
Ceh, tadi aku habaq dah kot aku nak pi beli puting susu anak aku.
So, susu ni op kos la anak aku punya jugak. Wakpe lak aku nak minum susu tepung Dugro sama Dutch Lady , sorang-sorang? Buleh habeh?


TApi..aku jawab jugak la ngan berhemah.
Buleh pe wat kastemer. MAna tau dia kaya ke, anak raja ke kan. Kan KAn *mata nampak duit je skang ni.


"Oh... kawin dah.." Orang itu sengih-sengih.
"Cantek keta akak ni... Unik noo.." sambung dia lagi.


Ai... tadi elok-elok je 'awak' tetiba tukar jadi 'AKAK' hoke.
S.E.N.T.A.P sekarang!!!!!!!!


Aku just cakap timakasih je kat dia. 
PAstu, aku setat keta.... BLAH.
MERAJOK!!


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA



Then, aku gi Watson kat JAlan Putra.
Celak mata habih.
PEgi beli sebatang.
Silky Girl je... walaupun diri tu tak berapa nak girl sangat. HAHAHAH!
Ada diskaun. Celak mata rege patblas hengget jer.
Ok..dah beli. 
Stat keta, blah. 


PAstu..gi TESCO.
Tesco ada Pejabat Pos.
Aku suka gi TEsco sebab banyak prospek kat sana.
BAnyak butik baju skang, maka banyak prospek , dan banyak la duit aku terkorban kat situ sementara nak dapat kes. 
HAHAHAH..


PAs habih urusan pos-pos, gi King's Confectionary.
BEli bun. NAk makan time nak wat keje kat umah kang.
Sambil minum HKCC.
Wahh..dok terbayang dah HKCC paneh-paneh atas meja.
Uuuu..~


BAlik umah...



Alang dah takde.
DIa dah gi kelas dah naik moto.
BUleh?


BAru check email.
BAnyak yang tak masuk lagi.
Ada gak yg masih tak bank in premium bulan ni.
JAdi, hari ni aku memang tak gi opis. 


JAdi...skang, aku bosan balik.
Nak wakpe plak dalam umah sengsorang.
KAwan ngan 'kakti' ke?
Ada je nih ..Aku dengar dia dok selongar tong sampah kot. 


Google.
Cari Cinema Online.

NAk tengok wayang aahh jap gi.
LAyan Breaking Dawn PArt 2 lagi skali.
Ngan Life Of Pi. 
Katenya besh. 


LAyan sorang-sorang jelah.
Cam tak biasa je kan. 


HAHAHAHAHHAHAA..


 
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram