Followers

7 Dec 2012

Jenjalan di AEON MAnjung.



Haaaaaiiii...


Selamat sampai ke destinasi dihajati iaitu Manjung.
Kejayaan peribadi: drive sendiri.sorang-sorang. Tanpa rasa ngantuk.
HAHAHAH.. selama ni Inche Kitchi drive aku plak enak-enak tido di sebelah. 


Sempat lak gi berenti Juru, beli SUbway sebab belom bekfes.
Selamat sampai MAnjung sekitar jam 1.30 tengahri. 4 jam jugak la perjalanan.
HAbih slow le tu sebab takut kat AES kan kan kan...
BAgaimanapun aku dah siap cuci BAmbam Bee bersih-bersih just in case kot nak kena snap AES. AKAKAKAKAKA...



KAlau ikut plan nak check in VAlley View Hotel hari ni. 
TApi sebelum gi check in, aku gi lepak ngan Kak Ju dan Kak Nor dulu kat Nasi agang Pok YA.
Then, lapor diri kat opis di Sitiawan. 
Sambil-sambil melepek kat opis, aku mesej suma yang berkenaan, cakap aku ade kat Manjung. 

KAk Dayang suruh datang umah...
NAk bayar premium anak-anak dia. 
OK... pegi umah Kak Dayang dulu.
Borak..makan..borak... amik duit. Balik.


JAnji temu seterusnya, nak jumpa Fariza.
Fariza melarang aku check in hotel, sebaliknya paksa aku tido umah dia. 
Bos aku cakap.. gi la tido umah member tu. Dah dia jemput.
BEsok baru check in hotel sebab besok lepas habih meeting, aku nak kena standby untuk presentation plak kat Teluk Intan pada malamnya. 
So, aku tukar booking tu kepada besok. 
HUuuuuu~
Ok la..
Ada kawan.


Pas MAghrib, aku plak paksa Fariza bawak aku gi jenjalan kat Aeon Manjung.
Waaaa....grand hoke.
Ada Jusco suda laa.
Bangga.
Sebenarnya gi nak cari makanan jer.




Ok..
Ini adalah food court. 
Snap gambo sinki sebab gojes gila sinki ni. 
Food court lawa.
BEsar.
Tingkat 1 ada foodcourt. 
Tingkat 2 pun ada foodcourt. 
KEsimpulan, banyak foodcourt.

Lepas menikmati makan malam yang sedap, kami ronda-ronda setiap kedai yang ado.
Disebabkan duit takde, kami hanya mampu tengok je la setiap beg yang dijual. Adoiyai...gile murah.
Cantik-cantik belaka.
Dah lama tak menikmati pemandangan cantik camtu. 


Kendian kitoang masuk Daiso.
HAHAH.. 1st time dapat masuk kedai ni.
Satu barang RM5. 
Aku spend kat sini la.
Beli jam dinding...
RM5 je kan. Dapat kaler hijau.
Aih..manyak plak menda kesukaan kat situ.


KAt butik kasut XES ada buy 1 free 1. 
IAnya tidak bermaksud beli sebelah kasut, dapat lagi sebelah ye. 
Memang free lagi sepasang.
Sepasang adalah RM49.90.
Kesedihann.. sebab baru je kot beli kasut ngan mak ritu. SOb sobss..... 
Butik yang sama la... Cuma aku beli kat XES Tesco Mergong.


Bule tak nak nyesal?


OK la..
Penat plak taip ni. 
NAk gi tido la. 
BEsok nak bangun awal. 
Mitin jam 9.30am. 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram