Followers

13 Dec 2012

JANET JACKSON SUDAH BERGELAR MUSLIMAH KAH?








Haa..

Tediaaa.

Sorang lagi dikhabarkan bakal memeluk Islam.
Ke dah peluk dah.


Dapat je highlight news ni aku terus google. Tapi sian gak la dia, ada plak yang wat 'hingaq' isu masuk Islam ni.
Ada yang spekulate dia akan jadi one of the 4 wives.
PAstu, ada lak wat comparison gambo... dari gambo seksi-seksi kepada tutup aurat. 

Ado lak yang boh gambo OUTFIT MALFUNCTION dia dulu-dulu ...
Sian


NAk baca sila gi sini.


JAnet JAckson Berhijab









Dan korang buleh baca kat sini jugak dan tengok pendapat sesetengah orang yang memang tak suka ISlam. 
Dan ada website khas lak tu. 
HEHHEE..


BareNakedIslam-JanetJAckson

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram