Followers

19 Dec 2012

Hmm.. Patut lah

Tak perasan pulak.
Rasa cam lama dah tak piyed.
Selalu tu kerap je aku periksa kalender mengira berapa hari lagi tinggal. 
Maklumle... merancang sendiri kan..
TApi, seminggu ni aku rasa lain macam jer. 
Asyik teringin makan manis.
PAstu makan kerap-kerap walau tak banyak.
Tapi , paling nyata nta adalah craving makan menda manis. 
Terkini....
Red Velvet CupCake dan Creme Puff dah sampai di rumah,
Excited sungguh.
Semalam, nak minum nira.
2 hari sebelumnya, aku nak makan coklat.
Dan aku beli 2 kotak Famous Amos 351gm di Tesco.
PAdahal... sebelum ni aku sangat menjaga 'kemanisan' aku. 
Dan.....
Rupa-rupanya...
Bila aku check kalender kat GNoty, barulah aku perasan.














"
"
"
"
"




2 hari je lagi aku nak piyed.
HEHEHHEHEHEHEHE





Ni semua tanda-tanda normal nak piyed la.
MAkan banyak ngan gile menda manis. 



 
HEHEE..
-jangan marah, nanti berkedut-
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram