Followers

14 Dec 2012

HKCC akan berada di Pernama ,Lumut. Jom Jom!!





Dah lama tak buat post lagenda HKCC. 
Asyik up status kat pesbuk je. 
HUjung-hujung tahun ni Makbed agak kebizian dan jadual padat.
Tugas sebagai perancang kewangan tetap diteruskan , memberi khidmat kepada sesiapa yang mahukan nasihat. 

Anda sudah lantik perancang kewangan anda? 

***



Ada 2 pengumuman nak dibuat. 



Pertamanya...






HKCC is in new packaging!!

Santek tak?


MAsih purple, tapi purple nya kelihatan begitu gojes dan mewah, semewah rasanya. 




Pihak pengeluar Collagen Cappucino iaitu Herbal Culture Resources tetap mengekalkan HKCC pada harga asal iaitu RM39.90 sekotak.

Sekotak ada 20 sachet. 


Pengumuman yang bagus kan?
Takde kenaikan harga. 
Alhamdulillah. Semua orang masih buleh menikmati HKCC dengan riang.





Pengumuman seterusnya.



Ten tenet teneeeeeeetttt!







Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino dan para teamnya yang gojes akan berada di kawasan tertera menjayakan misi memperkenalkan HKCC kepada umum. 
Pernama kat mana? 
Orang Lumut sure tau Pernama di mana. 

Tapi nak kena habaq gak.
Terletak dalam kawasan Pangkalan TLDM, Lumut, Perak. 


Siapa yang berhampiran adalah dijemput memeriahkan booth.
HArga menarik pastinya menanti pengunjung bertuah. 

Dan teristimewanya pada hari terakhir booth , 22 Disember, HKCC akan meraikan kehadiran PENGASAS Herbal Culture, Encik Azrin yang sudi meluangkan masa menjengok booth sekitar jam 2 hingga 6 petang pada hari itu. 


So, inilah masanya sesiapa yang mempunyai kemoskelan pasal HKCC nak tanya pape, haaaa...silalah mai tanya pada hari tersebut.
Kepada yang berminat nak jadi agen, nak temuramah apa-apa pun buleh tanya dia jugak.
Ataupun sapa-sapa yang teringin sangat nak tanya soal KKM mahupun kesahihan dan ketulenan kopi ni, pun buleh tanya. 
Pihak pengasas akan sediakan jawapan untuk anda.
KOt ade lagi nak tanye pesal HKCC kaler pepel, kenapa pilih purple, haa..tu mmg sah-sah buleh tanya kat beliau ek. 


Dan untuk para stokis dan agen, kalian adalah sangat dialu-alukan untuk hadir walau di mana anda berada.
Lapangkan masa untuk ke booth khasnya pada tarikh encik pengasas tu datang sebab masa tu kita boleh adakan meeting dan sesi bergambar. 
PAstinya meriah masa tu kan? 
Dan, pada yang ada kemoskelan tentang peratusan komisen jualan produk, bolehlah jugak sama-sama bertemuramah dengan ramahnya dengan pengasas sendiri. 
KAdang-kadang orang ni tanya bebanyak, tapi suka tanya kot tepi-tepi. Tanya depan-depan takmo.
Makanya, sapa yang banyak soklan tu please drag your as$ to the venue on that very specific date. THANKS!




Aku pun sedang cuba melapangkan masa untuk hadir pada hari tu. 
Insyaallah..





Selepas 5 bulan berHKCC , dagu saya semakin tajam.
Berat cam tak turun je.
Ke sebab dah habih turun, dan takde ape lagi nak diturunkan?
HAHAHHAAHHAH~


Tema Unggu. 

TAk minat baju purple tapi lepas jadi stokis HKCC, kena deal ngan menda purple je. So, dah adapt dengan suasana keungguan. Gitew... ~



GAYA, MUTU,KEUNGGUAN.






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram