Followers

9 Dec 2012

Di'arab'kan lagi



Ni bukan sesema sebab letih lagi dah.
BAdan dah rasa seram sejuk plak. NAk demam le ni dah
.KAt LUmut ni hujan semedang.
Semalam, hujan lebat di Teluk INtan. 


Tido yg enak semalam.
Tutup suma lampu.
Disebabkan letih, aku lupa aku tido dalam bilik hotel sorang-sorang.
HAHAHA..
Rasa kalu antu mai kacau aku pun aku tak sedor kot dah. 
Malam ni tak mimpi ustat don plak...
sebab tak tgk cenel 119.

TAdi kuar bilik jap gi amik ayor panas. 
Ado le pakcik ni usha-usha plak. 
Eh, aku dok sini memang asyik kena perati jer.
Maybe sebab aku kurus dah , atau gemok sangat. 
JAlan pun rasa cam kat awan jer *macam penah jalan atas awan kan?

Citer pasal pakcik kopiah tu, dia usha masa aku nak amik air panas.
Aku nak wat kopi. 
HKCC ada je dalam henbeg. 
PAstu, budak kat receptionist tu tegur...

"Good morning madam..."


Aku pun jawab le.. "good morning..."


Then dia remind aku yg check out pukul 12.30 tengahari. 
Sebab aku suruh dia remindkan aku semalam. MAklumlah, aku ni pelupa orangnya. 

"Check out jam 12.30 kak ye... KAlau nak pakai iron, mai amik di kaunter."

 AKu pun cakap "BEREHHHHH..."


PAstu, pakcik kopiah tu tegur..

"LAa.. ingatkan pelancong Arab tadi.." sambil garu-garu kepala. 


ISk.. asik jadi mak Arab je. 
Dah le tak bawak paspot ni. 
HAHAHAHAH~
KAng imigresen mai rajin minta paspot aku, tak ke naya. 




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram