Followers

22 Nov 2012

Twilight Saga Fever is Back!




Sapa yg dah gi tengok Breaking Dawn : Part 2?

Heehe..

MAlam ni Premier Breaking Dawn: Part 2 di PAvillion.
TAk seperti Premier sebelumm-sebelumnya, Makbed hadir.  YAng FINALE ni tak dapat nak join.
Sedih la jugak sebab tak dapat nak berkongsi keciwian itu bersama The Yibbas yang lain. 
Komitmen di sini lebih penting. 
LAgipun baby sitter takdo nak menjaga ONi dan Wawan sampai ke malam.
KAlau dulu, baby sitter senang je kawtim. 

Dan aku pun baru je balik travel.
Besok, Inche Kitchi lak travel ke KL.
2 hari di sana.
Mak dan ABah nak balik ni... 
Ada kenduri di Sik. JAdi, nak kena wat prep sikit la. Pepaham je la umah bersepah kaaann!~




Gambo yg dilukih tanpa arah tujuan. 
Kekununnya nak wat ayaq mata bergenang la tu... tapi dah macam belon pulak aku nengoknye.
HHEHEHEHHEH!
Sedey sebab tak dapat tengok Breaking DAwn ke?
Sedih gakk,,
Tapi, agi sedey tengok gambo-gambo perang di Gaza. 
Tengok budak-budaknye yang yatim piatu...
Tengok jumlah kematian yg makin hari makin tak sikit.
ISkk... 
Kita kat sini masih buleh tengok tv lagi.
MAsih buleh bergado sesama sniri , kan?
GAdo over perkara yg remeh..
*malas nak sebut banyak sangat mende remeh yg orang suka pikir sampai sedetail kuman, tapi perkara besar yg kronik tapi memang ada depan-depan, taknak pikir. 

Minta maaf Makbed will be very busy start esok sampai ke Ahad.
PArents nak mai. 
Then ada kenduri di Sik.
Pastu, maybe ada la lagi beberapa aktiviti menarik. 
NAmun begitu, aku akan cuba haplod entri baru OK.




p/s - sedang berkira-kira nak terjah jugak wayang di celah kesibukan utk tgk Breaking Dawn besok Tapi... Inche Kitchi takdo! HUk..~




Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram