Followers

22 Nov 2012

Berrkk!!!


Inche Kitchi takde.
JLo nak mai Malaysia. Saya suka JLo. Hari ini dengar Mix, dan lagu-lagu lama beliau ke udara. 

Inche Kitchi takde.
Masa untuk order pizza.
HAHAHHA!


Inche Kitchi takde.
Twilight Breaking Dawn start ari ni.
Suruh Alang tengok tiket di Big C Alor Setar, tapi katanya show tu takde hari ni.
Tatau la takde sebab hari ni Khamis atau pun memang takde tayangan di situ. 
Di Kedah, wayang tutup pada malam Jumaat. 


HAri ni buntu,
Semua buat takjadi.
YAng jadi cuma plan nak distribute free sample HKCC jer.
Dah siap bungkus sume dah.
Tinggal nak pos.
Tapi, malas nak kuar plak dah. 






Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram