Followers

10 Oct 2012

Wawan demam...



Hari ni macam nak off day je.
Cheh, cam la nak kena minta mc kan?

Wawan demam. Tapi tak panas sangat.
Cuma batuk-batuknya teruk. NAmpak dia asyik telan air liur je. Maybe tekak dia gatal. 
Susu pun tak berapa nak minum. 
MErengek je.
Semalam, lansung la aku takleh nak tido. 
Wawan merengek je dalam tido. 
Aku pun taktau dia merengek sebab sejuk ke, sebab panas ke.. sebab batuk dia ke. 


Oni pun batuk tapi tak demam.
Hingus je meleleh. 
Itu pun satu hal. 
Bila hingus dia kering, dia dok sesenyap kat corner sambil korek taik idung dia. 
Agak-agak tak leh korek, dia soh aku korekkan untuk dia.
Pulak....
Adoiyaiii.




MAybe semua rindu Tokwan kot ye...

TAkpe, raya haji nanti Anak Cucu Tok SIah akan buat gathering lagi.
Kali ni di Melaka Bandaraya Bersejarah. 




Wawan tak mo menda lain dah. 
Nak pegang minyak Yuyi Cap Limau je. TAk paham aku. 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram