Followers

8 Oct 2012

Wawan Cedera!



Wajah Wawan yang penuh innocent telah tercemar kerana kebuasan beliau sendiri...




TAHNIAH!!!!








Ianya berlaku sehari sebelum kitorang travel gi Lumut. 

Stress! 
Sure orang hengat aku Ibu kejam.
TApi, tak kira!!! Aku tetap nak salahkan Wawan jugok.
Dengan baldi pun leh jadi keje.
Baldi kaler pink lak tu.
MAin tolak-tolak baldi dari depan rumah sampai ke dapo.
Skang dah boleh jalan laju-laju jadi maybe dia lupa daratan kejap. 
Dia push kuat n laju baldi tu termelantun kat dia.


NANGEH..



Pehtu main lagi.



Tetau je, dah lebam. Ada plak calar kat mata. 




Lepas boh minyak gamat, ingatkan nak insaf le kan.
Aku buatkan susu dengan niat nak bagi dia tido. 
Bila aku masuk balik bilik, naaahhh!!!
Dia dah berdiri baek punya atas meja solek!
TErus rasa darah naik sampai ateh kepala. 
Aku cempung terus si budak Wawan sambil bebel-bebel.
GErrrammm... Cubit sikit kakinye yang montel tu.

"Biar Ibu cubit dulu kalu dah alang-alang kamu nak jatuh kan. Ibu cubit ni kurang sikit sakitnya dari jatuh bedebebub atas simen dari meja solek Ibu.."


Biasa tu!
Sikit-sikit nak panjat. 



Anda rasa ini kiut?





Gini le rupanya setiap kali tido. 



Bila time aku ngantuk sangat-sangat, nak tido. MAsuk bilik je bila nampak Wawan tido camni, mata aku terus segar.
Sebab sibuk gelak bahak-bahak sambil cucuk-cucuk dia sengaja nak bagi dia turunkan bontot .
Memang tak jatuh bontot dia tu.
PErcayalah~
Aku dah test tido gitu, tapi tak berjaya. Rasa nak muntah je..
Pelik tui camana Wawan leh tido lelama macam gini. 





KArenah si bujang ....
Layankan aje la. 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram