Followers

10 Oct 2012

Nuffnang Kasi BE lagi la. Sungguh Ignorance Betui Makbed ini.




Walaupun hapdet blog macam malu-malu cicak aje, tapi Miss Nuffy tetap tak lokek kasi BE kat aku. 
Aku pun dah tak pasan dah berapa BE dah lepas.
Cuma terperasan ada iklan Twisties je kat atas blog.

Weeehheeee....~


KOrang jangan malas-malas klik kalau terasa cam nak klik sebarang iklan yang menonjolkan dirinya tu ye!


Tak nak cash out lagi lah.
Nak tunggu banyak lagi baru nak cashkan.
*TAMAK!


Ada sesapa tau Evengelist tu hape?
Care to explain dear Nuffnangs experts?
Pliss...Plisss~



Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram